Rybové jde o prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rybové jde o prachy!

Linda Rybová se v roli Winnifred opravdu vyžívala.
Linda Rybová se v roli Winnifred opravdu vyžívala. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Sladké tvářičce Lindy Rybové (31) coby Winnifred v muzikálu Limonádový Joe karlínského divadla se nedá věřit! Herečka předvedla, čeho je její postava na jevišti schopná.

Sladké tvářičce Lindy Rybové (31) coby Winnifred v muzikálu Limonádový Joe karlínského divadla se nedá věřit! Herečka předvedla, čeho je její postava na jevišti schopná. V amoku rozmlátila deštník, ukázala podvazky a nezapomínala předstírat zájem o peníze. To Limonádový Joe alias Aleš Háma (33) byl relativně v klidu. Alespoň do té doby, než musel sednout na živého koně. „Snažil jsem se, aby to velení nepřevzala Ronetka za mě. Proto jsem ji nadopoval mrkví,“ řekl deníku Aha! herec, který se kvůli roli přebarvil na blond.

Jestli se změna účesu manželce Gábině líbí, Aleš Háma neřeší. „Myslím si, že velkou radost nemá. Předtím než se narodil náš první syn Jáchym, tak radikálně změnila účes a neřekla mi to. To má za to,“ řekl nám se smíchem Háma. Jeho pětiletý syn Jáchym na premiéře chyběl, protože bojuje s neštovicemi. Na Hámu se tak přišla podívat jen manželka Gábina, která v červnu očekává narození druhého potomka, jehož jméno a pohlaví tají.

V premiérové roli Tornádo Lou se předvedla oblíbená herečka karlínského divadla Tereza Duchková. K úspěchu jí poblahopřál nový přítel, o kterém ale nechce na veřejnosti mluvit. Ve včerejší druhé premiéře Tornádo Lou se představila Kateřina Brožová. Poslední alternantka této role Markéta Hrubešová tak ostrouhala. I přesto se přišla s partnerem Davidem Krausem a úsměvem na rtech podívat na výkon svých kolegů.

Jako třešnička na dortu působil v představení původní představitel role Limonádového Joea Karel Fiala, který coby Kolalok přišel na pódium za mohutného potlesku. Herec nemá žádnou alternaci a objeví se v každém představení tohoto muzikálu.

Peroxidu se nevyhnul ani Lumír Olšovský, který se s Hámou střídá v roli Joea. „Nenechám v tom Aleše samotného,“ vtipkoval. Premiéra přilákala i Karla Šípa s partnerkou Ivou, Vladimíra Brabce s manželkou, nebo Kateřinu Pařízkovou-Kornovou s dětmi. Tu nejvíc zajímal výkon jejího exmanžela Jiřího Korna, který se na pódiu vyžíval v roli Hoga Foga.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.