Slunce, moře a nevěra! Dáda Patrasová (59) a Felix Slováček (72): O společné budoucnosti se rozhodne na sluncem zalité pláži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Slunce, moře a nevěra! Dáda Patrasová (59) a Felix Slováček (72): O společné budoucnosti se rozhodne na sluncem zalité pláži!

Bude se moci Dáda opět brzy radovat ze života?
Bude se moci Dáda opět brzy radovat ze života? (Foto Aha! - Ladislav Křivan, Martin Pekárek, ara)

Blíží se rozuzlení dramatické reality show o podváděné Dádě a záletném Felixovi, která plnila stránky tisku po celé léto. A dojde k tomu už teď v říjnu!

"Chtěl bych na Ischii. Itálie je Dádina oblíbená destinace," svěřil se svými plány deníku Blesk Slováček. A velké usmiřování by mělo proběhnout už nyní v říjnu, takže je nejvyšší čas k balení kufrů. A co na to Dáda? "Nechám se překvapit," komentovala to tajnosnubně Patrasová...



Přečtěte si
ellenic
3. 10. 2015 • 02:08

kraken.000 Na Tebe se můžu vykašlat, abych s takovým budižkničemu ztrácela svůj příjemný čas . Na ten odkaz přišli jiní, kteří Tě znají z diskuzí, ale musím říct, že ten profil odpovídá . Dnešní večer byl skvělý, úžasný raut se skvělými lidmi. No a koho tam zmiňovali v mé blízkosti, bl.bce krakena.666, který se předvádí na Netu na diskuzích. Dusila jsem v sobě smích, protože to tedy stálo zato. Jsem slušná, přiznám, že na toho lysohlávka přišel někdo jiný, ne já. Jsi fakt populární . Jdu spát, zítra nám začíná zahraniční dovolená, ještě, že nebudu při odjezdu řídit, ale až po polovině trasy, musím se na to vyspat.

kraken.666
3. 10. 2015 • 00:30

prrddellenic (_!_) ..se-reš mimo mísu ty smradlavá lampásácká fusekle ! ..kolik si vygůglovala krakenů ? ...je jich tam dost co ? tak Čmuchej dál ILLIS.. a PR-DEL si VYLIŽ !!!!; ... -

ellenic
2. 10. 2015 • 23:55

lraken.000 ( _!_), Tvůj profil na http://profil.metalshop.cz/Kraken/ je pěkně hnusnej, takže se ani nedivím tomu, co dokážeš napsat na diskuzi. Tvé ubohé komentáře jsou výblitky Tvého chorého mozku. Přesně jak jsem už psala, ubohý, neúspěšný mlaďas. Mne nedojmeš, já jen mám radost , že z toho, co mi píšeš není nic pravda. A to Tě nejvíc štve, ubožáku. Bez takových, jako jsi Ty se svět obejde . Takhle hnusně psal lysohlávek, možná jsi lysohlav, což by mne vůbec nepřekvapilo. Tomu redakce smazala hodně komentářů .

kraken.666
2. 10. 2015 • 23:02

prrddellenic (_!_) co zase strkáš ten tvůj krysí rypák do cizích financí a majetků ty mátoho s holou prrddelí ! Starej se radši o ten tvůj zablešenej pelech a občas se postav před zrcadlo a poblej se ze sebe !!!

ganisu
2. 10. 2015 • 21:00

Bože lidi, že vás to ještě vzrušuje. Bývalé, stárnoucí (potažmo "staré") tzv. "celebrity". Bulvár jim na pár měsíců zajistil to, že se o nich zase píše a nejspíš i pár set tisíc příjmu. K důchodu se to vždycky hodí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.