Moderátoři Borhyová (37) a Hrdlička (26): Utajený plán prozrazen! Chystají svatbu v cizině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Moderátoři Borhyová (37) a Hrdlička (26): Utajený plán prozrazen! Chystají svatbu v cizině!

Lucie a Michal už spolu chodí skoro tři roky.
Lucie a Michal už spolu chodí skoro tři roky. (Foto: ara)

Veselka je na spadnutí! Z moderátorů Lucie Borhyové (37) a Michala Hrdličky (26) se stanou zanedlouho manželé. Aby si svůj velký den užili se vším všudy, pečlivě plánují obřad v zahraničí.

Událost má ale nejvyšší stupeň utajení, přípravy probíhají v silně konspiračním duchu. „Lucka s Michalem usilovně chystají tajnou svatbu, která by měla proběhnout do dvou měsíců. Hrozně se ale oba bojí, že se zase vyzradí termín svatby,“ prozradil člověk blízký oběma partnerům. „Ano, svatbu plánujeme, ale nic bližšího vám k tomu říkat nebudu, nezlobte se,“ odpověděl vyhýbavě Hrdlička na dotaz Nedělního Aha!. Podle dalšího zdroje by veselka měla proběhnout mimo území České republiky. A to hodně daleko. „Jednou z možností, nad kterou reálně uvažují, je, že by se měl obřad uskutečnit v zahraničí. Možná snad dokonce ve Španělsku v Malaze, kde mají domeček Hanka Zagorová se Štefanem Margitou. Ti by jim mohli jít i za svědky, protože je Lucka bere jako rodinu,“ dodal náš zdroj.



Přečtěte si
kinty
28. 9. 2015 • 08:02

To je nějakých cavyků kvůli jedné svatbě, ještě k tomu " utajené "kdyby jí chtěli utajit, tak už se dávno vzali, ale to né, nejdřív to roztroubí do bulváru, pak se diví,že velké většině je to fuk no a ti zbylí někdy ani neví o koho jde.No a potom za rok za dva je po velké lásce každý si najde jiný protějšek a zase ho strašně milují. Takových případů za poslední dobu mezi "serebritama" není málo.

Lenka65
28. 9. 2015 • 07:05

Nedavno psali v jednom bulvaru ze se vzali. Ona prohlasila: rikejte mi pani Hrdlickova. Ted zase pisou neco jineho. A kdyz je to tajne, jak to, ze to vi bulvar?

-bello-
27. 9. 2015 • 22:53

Hm, Zagorku a Margitu bere jako rodinu a oni zas potřebují ANO

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.