Lucie Vondráčková (35): Prvně od porodu v Česku a hned děsí! Tohle by rozhodně dělat neměla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Lucie Vondráčková (35): Prvně od porodu v Česku a hned děsí! Tohle by rozhodně dělat neměla!

Zpěvačka s Adámkem a osobní vizážistkou.
Zpěvačka s Adámkem a osobní vizážistkou. (Autor: David Kundrát)

Odborníci přes mimina bubnují na poplach! Zpěvačka totiž nosí svého synáčka Adámka (2,5 měsíce) v naprosto nevhodném postroji, který mu prokazatelně škodí!

Deník Blesk zastihl zpěvačku při procházce na Kavčích horách, přičemž nesla svůj největší poklad v tzv. klokance. Ač je tenhle nosič mezi maminami hodně oblíbený, odborníkům dělá čím dál větší vrásky. Problémem těchto postrojů je zejména jejich naprosto nevhodná konstrukce! Prostor mezi nožkami mimča je totiž příliš úzký a veškerá tíha dítěte se tak soustřeďuje v jeho rozkroku. O zdravém vývoji kyčlí pak raději ani nemluvme. Navíc by se měly do klokanek mimina usazovat nejdříve od čtvrtého měsíce, kdy se jejich hlavičky pevněji usadí na dosud vachrlatých krcích.



Přečtěte si
mazliva.samicka
24. 9. 2015 • 15:03

Mně je líto i těch miminek v zimě v těch pidikočárkách na těch třech kolech..Jsou v nich pěkně nacpaný, že se nemůžou ani hnout... Ale hlavně, že je to in....

msml20
24. 9. 2015 • 10:50

Lucka je velmi sympatická, milá a krásná žena. Stále má holčičí obličej, žije si dobře , a to bude asi ten kámen úrazu pro novináře. A jak nosí dítě je její věc, je dost inteligentní na to, aby nevěděla o případných následcích. A ty zase tak hrozné nebudou. V jiných zemích se tak děti nosí celé generace.

eva666
24. 9. 2015 • 07:17

Vůbec se nedivím, že Lucka vyděsila autora této kraviny. Mladá, krásná, šťastná,........to musí jedubaby z AHA fakt vyděsit.

-bello-
24. 9. 2015 • 00:10

Jo, v Africe ženský nosí děti, ale přivázané na zádech.Je to proto, že při tom makají na políčkách, kde jsou jedovatí hadi, opice a malým hrozí nebezpečí atd.Dítě tedy položit na zem nemůže. O kočáru , který by stejně neměla při práci na očích taky nelze uvažovat. O pár rovnoběžek a pár poledníků dál jsou ale kravky, které na poli nemakaj , přesto děti tahaj v ortopedicky a respiračně neuvěřitelných polohách.Pediatři jim to zakázat nesmí a ortopedové a plicaři si mnou ruce .O práci se jim postarají tyhle pohodlný nablblý krav.ky .Kočár se mi jim na rajzování po Praze tahat nechce.

mikyyyyyy
23. 9. 2015 • 23:39

Novodobe? To snad ne, noseni deti tu bylo mnohem driv nez kocarky... Nemyslite si snad, ze prvni co clovek vynalezl byl kocarek?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.