Další rána pro Gotta (76): Trápení s matkou Dominiky! První osudová žena je vážně nemocná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Další rána pro Gotta (76): Trápení s matkou Dominiky! První osudová žena je vážně nemocná

Bývalá Gottova milenka a maminka jeho dcery Dominiky má zdravotní problémy.
Bývalá Gottova milenka a maminka jeho dcery Dominiky má zdravotní problémy. (Foto Aha! : Pavel Machan, Marek Pátek a archiv D. Gottové a M. Mádra)

Strach v rodině! Bývalá partnerka Karla Gotta (76) a maminka jeho dcery Dominiky (42) Antonie Zacpalová, která v minulých dnech oslavila 80. narozeniny, se potýká s velkými zdravotními problémy. Co bývalou tanečnici trápí?

„Je vážně nemocná. Dominika se o ni stará a hodně jí pomáhá,“ svěřil deníku Aha! Gott, který svoji bývalou přítelkyni občas navštěvuje. „Maminka se drží,“ nechtěla více zdravotní trable v rodině komentovat Dominika.

„To víte, zdravíčko zlobí, nohy mě trápí... Jsem ráda, že je Domča zpět v Česku,“ řekla deníku Aha! paní Zacpalová. Milovanou dceru má doma od jara, kdy se vrátila po třinácti letech života ve Finsku zpět domů.

Kvůli zdravotním potížím paní Antonie nechodí tak často mezi lidi. O víkendu jí ale Dominika s kamarády uspořádala v luxusní restauraci na pražských Vinohradech narozeninovou párty, na které si oslavenkyně dopřála sklenku drahého šampaňského. Na paní Zacpalové bylo vidět, že si i přes zdravotní trable narozeniny užila. Gott jí podle našich informací gratuloval k jubileu po telefonu.

Osudová žena Slavíka: Láska na jednu noc
Karel Gott a Antonie Zacpalová se do sebe zamilovali po natáčení televizního pořadu na podzim roku 1972. Zpěvák nabídl tanečnici, že ji odveze domů. Nakonec ale zajel do své tehdejší vily v pražských Strašnicích. Právě tam byl počat první potomek slavíka – dcera Dominika. Narodila se v červnu 1973. „Potom jsem už jiného muže nikdy neměla,“ tvrdí paní Antonie.



Přečtěte si
bezodkladne
24. 9. 2015 • 15:34

No jo,stalo se,holka je na světě a co má být. Připomíná mi to tureckou telenovelu,kdy se po jedné noci narodil potomek 😀 ale je mu hodně podobná,tu by nezapřel.

honzina
24. 9. 2015 • 05:53

Lidi, kde se ve vás bere tolik zloby???? Koukám, že vám dělá dobře, když si můžete přisadit. Zameťte si před vlastním prahem a starejte se o sebe, jste horší než bulvár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.