Žíznivci Langmajer a spol. se vyznamenali! Během natáčení Vinařů vyžahli několik sudů piva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Žíznivci Langmajer a spol. se vyznamenali! Během natáčení Vinařů vyžahli několik sudů piva!

Lukáš Langmajer coby seriálový alkoholik Machr v pivním ráji, 370 lahví polepených speciálními etiketami počítal jako ovečky a hlídal jako ovčácký pes.
Lukáš Langmajer coby seriálový alkoholik Machr v pivním ráji, 370 lahví polepených speciálními etiketami počítal jako ovečky a hlídal jako ovčácký pes. (Foto: FTV Prima)

Víno vyměnili za pivo! Druhá série Vinařů by se měla přejmenovat na Pivaře. Během natáčení už neteče proudem víno, ale chmelový mok. Vypilo se ho neuvěřitelných 455 litrů, tedy 910 piv!

„Při natáčení se v hospodě natočilo zhruba 540 piv, což odpovídá 270 litrům,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj z natáčení. Tím spotřeba zlatavého moku během natáčení ale zdaleka neskončila. „Dále se spotřebovalo odhadem 370 kusů lahvového piva,“ dodal zdroj s tím, že jak v sudech, tak v lahvích bylo jen nealko. „Když si někdo chtěl dát mimo záběr alkoholické pivo, měl zkrátka smůlu,“ prozradil se smíchem. Hospoda, ve které čepuje Jitka Čvančarová (37), je v obci Líšná jediná, a tak členové štábu i herci museli spláchnout žízeň až cestou z natáčení nebo doma. Pokud nebyli přepití nealka...

Co se počtu vypitých litrů piva týká, natáčení druhé série dalo nejvíc zabrat Lukáši Langmajerovi (35). Představitel notorika Machra musel během každého dílu vypít minimálně deset piv! 1. místo: Lukáš Langmajer (35) Pijan Machr neudělá bez piva ani krok. Když nesedí v hospodě, nosí si lahváče v síťovce. 2. místo: Leoš Noha (47) Starosta Chrudoš starostování moc nedá, většinou ho všichni najdou přikovaného ve výčepu. 3. místo: Vojtěch Záveský (32) Nemakačenko Jožin Chrudoš chce být politikem, zatím jako oni jen kecá a pochlastává.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.