Hüttnerová ze seriálu Ordinace: Děsivý výlet do ciziny! Skončila zkrvavená a okradená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hüttnerová ze seriálu Ordinace: Děsivý výlet do ciziny! Skončila zkrvavená a okradená!

Jako Jolana Lepařová z Ordinace.
Jako Jolana Lepařová z Ordinace. (Foto: TV Nova, ara)

Chtěla si jen vyjet na nákupy, ale nakonec byla ráda, že vůbec přežila. Iva Hüttnerová (66) alias Jolana Lepařová z Ordinace v růžové zahradě 2 nejdříve skončila v krvi po hrůzném pádu a pár hodin nato byla okradena!

Jako každá žena si herečka a výtvarnice jednoho rána uvědomila, že nemá co na sebe. A tak s manželem před časem vyjela na nákupy do Drážďan. V obchodním domě se nemohla rozhodnout, které ze dvou sak si má koupit. „Jedu po jezdících schodech dolů a proti mně nahoru můj muž, se kterým jsem měla rozchod. V ten moment jsem dostala nápad, takový blik, že vyběhnu ty schody v protisměru,“ svěřila se Hüttnerová s tím, že ale zapomněla, kolik je jí let a jakou má fyzickou kondici. Takže to dopadlo katastrofálně.

„Upadla jsem, a tak strašným způsobem jsem se mlátila dolů, až jsem byla úplně zkrvavená. Můj muž mě otíral kapesníky a prodavačky na mě stříkaly nějaké léčivé spreje,“ zavzpomínala hvězda Ordinace. Manželovi se jí zželelo a prohlásil, aby si vzala obě saka, když se kvůli nim tak pomlátila... Jenže tím to neskončilo! Iva vyrazila ještě do jiného obchodního domu pro kalhoty. „Mám je vyzkoušený, stačilo jen najít moji velikost. Sáhla jsem pro tašku, ve které jsem měla ta saka – a taška nikde! Někdo mi ji ukradl,“ prozradila Hüttnerová v zábavné talk show Lenoška Iva Šmoldase (60) na Českém rozhlase.



Přečtěte si
.-bello-
19. 9. 2015 • 00:50

Holky , poraďte mi !! Nedávno se mi v konečníku objevila malá boulička a když jsem si chtěla sednout nebo i při chůzi to bolelo. Tak jsem si to začala mazat gelem z dubové kůry a zlepšilo se to. Asi se jedná o hemeroidy. Z čeho to může vzniknout a co na to pomáhá a jak to mu předejít? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Budu ráda za jakouko-li radu a hlavně, jak se tomu do budoucna vyvarovat.!!!

.-bello-
19. 9. 2015 • 00:21

Na seriály koukám pravidelně ! Ani jeden si nenechám ujít . Je to moje jediná zábava v mém životě . A docela často se stává , že mám u toho orgasmus !

-bello-
18. 9. 2015 • 14:22

Huttnerová se mi líbí, ale seriály neznám.Nicméně, je-li to seriál až takovej, že běží několik let a lidi na ten sajrajt koukají, tak by si měli udělat klub a žádat, koho a na jak dlouho má do ( a jakých ) rolí režisér vybírat.Ono těch herců zas tolik není a šou dva tři o pěti furt stejných hercích a furt stejných epizodek by asi nikoho netáhla.

majojo
18. 9. 2015 • 11:51

Paní Hüttnerová měla z ***e kliku, že se jí naskytla role v nekonečném seriálu, protože ne každej hráč malých rolí dostane příležitost vystřihnout nějakou celkem bezvýznamnou figurku, ze která ho bude pár let živit.

defakto
18. 9. 2015 • 11:39

... ještě že ji nikdo neznásilnil !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.