Mladou českou missku Katku (†28) zabil agresivní typ rakoviny! Zpoveď manžela Petra: Bral si ji a věděl, že umírá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Mladou českou missku Katku (†28) zabil agresivní typ rakoviny! Zpoveď manžela Petra: Bral si ji a věděl, že umírá!

2014: Mezi její nejšťastnější patřil den, kdy si brala Petra.
2014: Mezi její nejšťastnější patřil den, kdy si brala Petra. (Foto: profimedia.cz, facebook.com)

Bezmoc a neuvěřitelná touha žít! To do poslední chvíle prožívala Miss aerobik 2006 Kateřina Wiesnerová (†28), která prohrála několikaletý boj s agresivní formou rakoviny. Přesto její smrt zasáhla rodiče, manžela Petra Kučeru (30) a milovníky aerobiku jako blesk z čistého nebe. Zákeřná nemoc byla nemilosrdná. Ani lékaři proti ní neměli šanci…

„Marodila dlouho, dlouhodobě s nemocí bojovala. Léčila se. Bojovala. Myslím, že to, co tady prožila, bylo maximum, co šlo vybojovat. Ty karty měla rozdané dost blbě,“ svěřil deníku Aha! se slzami v očích Petr Kučera (30), za kterého se Kateřina provdala před rokem, kdy už byla vážně nemocná. „V nemocnici taky byla. Doktoři jí ale takovou pomoc, jakou by potřebovala, dát neuměli...“ pokračoval manžel, který byl své Kačence poslední rok největší oporou. „Zůstala s námi až do konce. Byla statečná a jako anděl s námi zůstane,“ dodal Petr s tím, že Kateřina rakovině podlehla 4. září. Nedožila se ani prvního výročí jejich líbánek v Itálii!

Nevzdávala se do poslední chvíle. Tři týdny před smrtí ještě na sociální síti zveřejnila leták na sportovní víkend v listopadu. „Lehce vás popoháním. Místa ještě jsou,“ zněl její poslední příspěvek ze 13. srpna. Už se toho ale nedočkala. „Nikdo tomu nechceme věřit. Požádala mě o vstupenky na květnové finále, ale pak se mi omluvila,“ řekla Aha! ředitelka Miss Aerobic Jana Čejková. „Od dívek z Plzně jsem se dozvěděla, že je nemocná. Ale navenek vystupovala, že je v pořádku a nedávala na sobě nic znát,“ dodala Čejková se smutkem v hlase.

Pracovala na 100 %
Přestože lektorka a majitelka fitness studia věděla, že ji rakovina postupně zabíjí, ani na chvíli se nevzdávala. „S Káťou jsme se znaly osm let. Byla ten nejschopnější, nejšikovnější a nejpracovitější člověk, kterého jsem poznala. Proto jsem studio předala právě jí. I přesto, jak byla nemocná, makala a dala studiu vše, co mohla. Do poslední chvíle pro něj žila,“ řekla Aha! bývalá majitelka plzeňského sportovního klubu Andrea Slámová.

Pláče i rosnička
Předčasná smrt Kateřiny zasáhla také televizní rosničku Terezu Juščíkovou (27). „Pamatuji si ji jako krásnou, usměvavou, chytrou, přirozenou a cílevědomou holku. Na začátku aerobik ještě moc necvičila, ale časem se vypracovala a byla dál než my všechny ostatní. Nestýkala jsem se s ní, ale strašně mě zasáhlo, co se jí stalo. Člověk si hned uvědomí, že nemá řešit hlouposti. Nejdůležitější je být zdravý,“ zavzpomínala na Katku, o jejíž smrti se dozvěděla na sociální síti.

Rozloučení s přáteli
Pohřeb talentované sportovkyně se konal 8. září. „Pokud se Vám nepovede dorazit na pohřeb ve velké obřadní síni na ústředním hřbitově na Doubravce, tak budeme moc rádi, když se potkáme v co největším počtu v restauraci za oponou. Budeme tam do pozdních večerních, pokecáme, zavzpomínáme... Hudební nástroje vítány! Tohle je oficiální pozvánka pro ty z vás, kteří měli Kač rádi! Budu se těšit,“ informoval o pohřbu milované ženy na sociální síti manžel Petr.

Vrcholu dosáhla v 19 letech
Narodila 8. června 1987 a rodiče ji vedli od dětství ke sportu. Od 14 let se o ni zajímaly modelingové agentury, o dva roky později se ale začala plně věnovat aerobiku. V 19 letech přišel její největší úspěch, když se stala Miss aerobik 2006. Po vítězství v soutěži si pořídila fitness studio, kde předcvičovala nejen aerobik, ale také zumbu, a radila i jako výživová poradkyně.
Smrtí Kateřiny jsou její rodiče absolutně zničeni.
Kam Kateřina přišla, rozdávala dobrou náladu a smích.
Její bratr řekl na pohřbu: „Tak si to užila pohádkově a tak asi, jak měla...“



Přečtěte si
ellenic
16. 9. 2015 • 19:47

abvydavatelství Máš pravdu, vzpomínám si na podobný příklad a stejný názor .

ellenic
16. 9. 2015 • 17:48

jardavozembouch

nicnezpravda
16. 9. 2015 • 17:11

Jak kdy..je mnoho druhů rakoviny a to co zabralo u tebe nezabere u jiných..tak nepiš blbosti..

abvydavatelstvi
16. 9. 2015 • 13:51

Sama jsem si zhruba před deseti lety rakovinu vyléčila přírodní cestou... a už se doufám nevrátí... Tak me tady nepoucuj... a raději se podívej na web.. Objevte běžný plevel ze dvora který prokazatelně zabíjí rakovinove buňky... A najdi si jaké účinky má ledový salát... Znám případy kdy se na smrtelne posteli dostali přírodní léčbou z rakoviny... Rakovina se v 80% léčit dá... jenom je třeba vše zkusit a nevzdavat to...!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.