Olav Basoski zahraje v Březnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Olav Basoski zahraje v Březnici

V Kulturním centru v Březnici u Příbrami vystoupí v sobotu 19. května hvězdný holandský DJ Olav Basoski.
V Kulturním centru v Březnici u Příbrami vystoupí v sobotu 19. května hvězdný holandský DJ Olav Basoski. (: Universal)

BŘEZNICE – Jedinečný mejdan pro všechny slibuje čtvrté pokračování úspěšné party Insomnia v sedmitisícovém městečku Březnice vzdáleného patnáct kilometrů od Příbrami.

Jedinečný mejdan pro všechny slibuje čtvrté pokračování úspěšné party Insomnia v sedmitisícovém městečku Březnice vzdáleného patnáct kilometrů od Příbrami. Jeho hlavní hvězdou bude v sobotu 19. května skvělý houseový diskžokej Olav Basoski, který se představí českému publiku podruhé ve své kariéře.

„Poprvé jste ho mohli vidět v pražském klubu Misch Masch před rokem a všechny přítomné jeho energický DJ set naprosto uchvátil,“ řekl nám promotér František Babka o prvním českém vystoupení mistra holandské house music. Hity Olava Basoskiho Opium Scumbags, Waterman nebo Can´t Stand No Lies vévodí světovým tanečním a klubovým hitparádám. Basoski remixoval hity takových jmen, jako jsou Moby, James Brown, Bob Marley, Armin Van Buuren, Todd Terry či Phats & Small a je považován za jednoho z nejrespektovanějších diskžokejů house music na světě. Součástí párty Insomnia 4 »Way of Shaolin« budou i gogo tanečnice, velká videoprojekce a originální tematické dekorace.

5.4.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.