Delegátka cestovní kanceláře Alžběta C. o obžalovaném Petrovi K.: Měl tři varianty umrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Delegátka cestovní kanceláře Alžběta C. o obžalovaném Petrovi K.: Měl tři varianty umrtí!

Obžalovaný Petr K.
Obžalovaný Petr K. (Foto Aha!: Petr Novotný, Martin Sekanina, Zbyněk Pecák, ara)

Delegátka cestovní kanceláře Alžběta C. byla jedinou Češkou, která se s Petrem K. (37), obžalovaným z vraždy nejbližších, setkala v tu noc, kdy zemřely jeho dcera Klárka (†8) i manželka Monika (†36), tváří v tvář. Měl hlavu v dlaních a vzlykal…

Alžběta ho také doprovázela do nemocnice, kde mu vypumpovali žaludek. „Petr K. mi sám popisoval, že jsou tři varianty toho, co se stalo. Buď to udělal někdo zvenku, nebo že to udělala Monika, nebo že to udělal on. Ale on že to neudělal, takže buď to byl někdo jiný, nebo Monika. Vybavuji si, že řekl, že po tom, co se dozvěděl o Monice, už by se ničemu nedivil,“ popsala u soudu, co jí cestou vyprávěl.

Hned týden poté se zbavil věcí po Monice a Klárce. Nechal si u sebe jen pár kreseb od Klárky a snubní prstýnek Moniky. „Psycholožka mi poradila, abych se všech věcí zbavil,“ tvrdil dříve Petr K. U soudu pak argumentoval, že mu vše poradila sestra. „Tak jsem je vzal a vyhodil,“ řekl.

Autor:  et

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.