Roman Šmucler bude slavit hned dvakrát! Chystá veselku a s novou láskou čekají mimčo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Roman Šmucler bude slavit hned dvakrát! Chystá veselku a s novou láskou čekají mimčo!

Roman Šmucler má hned dva důvody k radosti.
Roman Šmucler má hned dva důvody k radosti. (Foto Aha!: Marek Pátek, Pavel Machan, Zbyněk Pecák)

Tři roky po rozvodu s Libuší Šmuclerovou (52) má Roman Šmucler (46) hned dva důvody k radosti. Týdeník Sedmička přišel s informací, že lékař, moderátor a podnikatel v jedné osobě našel novou lásku, a nejen že plánují svatbu, ale dokonce čekají i miminko!

Šmucler, který prožívá šťastné chvíle po boku blondýnky Ivy, se snaží mediálnímu zájmu o jeho vztah vyhnout, bohužel informace o tom, že plánuje svatební obřad, unikla. „Ano, je pravda, že jsme termín svatby řešili s jednou agenturou, ale na základě toho, že jste mi včera volali s tím, že to víte, jsme pochopili, že ta agentura není seriózní, a svatbu jsme zrušili,“ potvrdil Šmucler svůj záměr týdeníku Sedmička, a zároveň dodal, že svatba se uskuteční, ale v jiném než původně plánovaném termínu.

Vzhledem k tomu, že šťastný pár plánuje veselku, nabízí se otázka, zda náhodou nečekají miminko. „Víte, jak to je. Ono to nějakou dobu trvá, než se těhotenství potvrdí. Teď je to tak, že sami nevíme,“ dodal s úsměvem spokojený Šmucler. Nechme se tedy překvapit, kdy se odehraje svatba, která byla původně plánovaná na 17. října a zda se opravdu Roman Šmucler stane znovu tatínkem.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.