Petr K. (37) po pauze znovu před soudem v Ostravě: Na pořadu dne je odhalení jeho sexuálních choutek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr K. (37) po pauze znovu před soudem v Ostravě: Na pořadu dne je odhalení jeho sexuálních choutek!

Petr K. přiletěl z Egypta do Prahy 31. října 2013. Z letiště tajně unikl domů do Karviné. Na hřbitov se ale dostal až po dlouhé době. Vrátil se do práce v nošovické automobilce, okolí si popudil avantýrami s milenkami.
Petr K. přiletěl z Egypta do Prahy 31. října 2013. Z letiště tajně unikl domů do Karviné. Na hřbitov se ale dostal až po dlouhé době. Vrátil se do práce v nošovické automobilce, okolí si popudil avantýrami s milenkami. (Foto Aha!: Dan Černovský, ara)

Ve složité kauze začíná druhé kolo! U soudu v Ostravě dnes opět usedne  do lavice obžalovaných Petr K. (37), obviněný z vraždy manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) na dovolené v Egyptě v roce 2013.

Před trestní senát mají dnes předstoupit znalci z oboru sexuologie a psychologie. A také údajný milenec Moniky! Co vzrušovalo Petra K.? Závěry vyšetření přednese sexuoložka, která provedla u Petra K. penilní pletysmografii, měření vzrušení v penisu při pohledu na různé podněty.


Vypovídat má i psycholožka vyslaná za Petrem K. po tragédii z Česka do Egypta. Jako první z Čechů s ním trávila hodiny krátce po smrti jeho nejbližších.
Zajímavé pak jistě bude setkání údajného milence Moniky Jána R. s Petrem K., který už najisto ví o nevěře své ženy. V dalších dnech pak čeká soudkyni čtení důkazů a případné výslechy dalších navrhnutých svědků.



Autor:  et

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.