Rozvádějící se Vlaďka Řepková a milenec Michal Gulaši: Tajné manévry před novým bytem! Exkluzivní video jako důkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozvádějící se Vlaďka Řepková a milenec Michal Gulaši: Tajné manévry před novým bytem! Exkluzivní video jako důkaz!

Modelka se synem Markusem
Modelka se synem Markusem (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrát)

Maximální utajení! Tak vypadají schůzky Vlaďky Řepkové (34) a milence Michala Gulašiho (29) v modelčině novém bytě v pražských Holešovicích. Hokejista, který stojí za rozvodem modelky s Tomášem Řepkou (41), je tam už jako doma!

Nikdy nevcházejí do domu ani z něho nevycházejí společně, přesto jejich příchody a odchody dělí jen pár minut. Vztah s hokejistou ale modelka, která se odstěhovala od Řepky, stále nepotvrdila. „S nikým nebydlím, jen se svými dětmi. A už se k tomu dál nebudu vyjadřovat,“ řekla deníku Aha! Vlaďka. Hokejista Karlových Varů při položení dotazu okamžitě zavěsil. Gulaši přitom v jejím novém domově minimálně už jednou přespal. Usvědčují ho fotografie, když vycházel minulé úterý v sedm hodin ráno z domu a Řepková ani ne půlhodiny po něm.

Tajné manévry jako ze špionážního filmu mají milenci dokonale zmáknuté. Jedna z Gulašiho odpoledních návštěv mluví za vše. „Michal zvonil u dveří, ale nedozvonil se. Chvíli chodil s taškami po ulici se sluchátkami v uších a telefonoval. Pak přešel ulici, stoupl si naproti vchodu a vyhlížel, až se objeví Vlaďka,“ popsal situaci před domem v Holešovicích očitý svědek. „Řepková přišla s dětmi za pár minut. Na ulici se na něj ani nepodívala, ale vchodové dveře nechala pootevřené. Pár vteřin nato do nich vešel Gulaši,“ popsal konspiraci náhodný kolemjdoucí.

Gulaši není jediný muž, který chodí za modelkou. Na novou adresu Vlaďky jezdí také manžel Tomáš Řepka. Na rozdíl od hokejisty se ale nikdy nezdrží dlouho! Většinou jen přiváží nebo odváží děti Markuse (3) a Viktorii (9). Zatímco Vlaďka udělala změnu v muži po svém boku, její expartner se pustil do úprav svého těla. „Dozrál čas na druhý rukáv...“ pochlubil se na sociální síti, jak si v suterénu vily v Černošcích, nechává tetovat pravou ruku. Modelka se z domu sice odstěhovala, ale jakmile to jde, společnost mu dělá alespoň syn Marcus. Ten také viděl jako první fotbalistovu rozpracovanou ozdobu na kůži.


Video na ahaonline.cz

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dzambulka007
9. 9. 2015 • 16:56

příroda se vyřádila, čekám na pokračování

mord
9. 9. 2015 • 14:33

Tak z toho štěstím neusne bulvární drbno

mandat
9. 9. 2015 • 12:12

Ja jsem hned Repkovi psal,aby se nezenil a ted to ma.Ten maly kluk je uz na prvni pohled gauner.

-bello-
9. 9. 2015 • 11:40

Já jí docela fandím

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.