Svobodová míří na Slovensko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Svobodová míří na Slovensko

Vlasta Korec, Jitka Zelenková, Vendula Svobodová a Petr Muk (zleva) nesměli na akci Kapky naděje chybět.
Vlasta Korec, Jitka Zelenková, Vendula Svobodová a Petr Muk (zleva) nesměli na akci Kapky naděje chybět. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Nadační fond Kapka naděje už nebude působit jen v Česku, ale také na Slovensku. Tento záměr oznámila její prezidentka Vendula Svobodová (35) na tiskové konferenci Kapky naděje.

Nadační fond Kapka naděje už nebude působit jen v Česku, ale také na Slovensku. Tento záměr oznámila její prezidentka Vendula Svobodová (35) na tiskové konferenci Kapky naděje.

„Peníze, které se na Slovensku vyberou, zůstanou také tam. Částky se nebudou prolínat s těmi, které se vyberou v Česku,“ uvedla Svobodová. Na konferenci byly předány diplomy těm, kteří s nadací spolupracují. O to se postaraly děti z pražské základní školy Brána jazyků, které chvílemi krkolomné názvy firem a jednotlivců komolily. Diplomy si převzal Vlasta Korec, kterého děti označili za Korka, Jitka Zelenková, Petr Muk nebo houslistka Gabriela Demeterová. Ta dorazila i přes potíže se zlomenou nohou. Zároveň se na akci hovořilo o poskytnutých peněžních částkách v loňském roce, kdy byly za třicet milionů korun rozdány věcné a finanční dary.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.