East 17 se těší na Moravu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

East 17 se těší na Moravu!

East 17 alias Brian Harvey, Terry Coldwell a John Hendy vystoupí 21. dubna v Zábřehu na Moravě.
East 17 alias Brian Harvey, Terry Coldwell a John Hendy vystoupí 21. dubna v Zábřehu na Moravě. (: Universal)

ZÁBŘEH – Už se to blíží! Jen necelé tři týdny dělí české fanynky od prvního vystoupení nejprodávanějšího boybandu všech dob, skupiny East 17, v České republice!

Už se to blíží! Jen necelé tři týdny dělí české fanynky od prvního vystoupení nejprodávanějšího boybandu všech dob, skupiny East 17, v České republice! A fanynky všech věkových kategorií šílí, vždyť legendární formace prodala miliony desek po celém světě a když se před lety rozpadla, většina z nich to oplakala.

Jenže Brian Harvey, Terry Coldwell a John Hendy se dali po čase opět dohromady, vydali nové album a k patnáctému výročí kapely vyrazili na světové turné po diskotékách a klubech. A právě v jeho rámci vystoupí v sobotu 21. dubna večer v jednom z největších klubů na Moravě – v Perla Music Hall v Zábřehu u Šumperka. „Kluci přiletí z Helsinek, kde budou mít klubové vystoupení, a hned v neděli 22. dubna odletí do Londýna,“ prozradil nám promotér jejich jediného českého vystoupení František Babka.

„Moc se k nám těší na své fanoušky, se kterými se budou moci setkat poprvé, i když kapela vznikla v roce 1992,“ přiznal Babka s tím, že si vyžádali ochranku, aby měli během v podstatě jednodenního pobytu u nás klid. Spát budou v luxusním hotýlku Lafayette v Olomouci a žádné zvláštní požadavky na ubytování ani stravování zatím nedodali.

Brian Harvey, Terry Coldwell a John Hendy z londýnské čtvrti Walthamstow (Londýn E 17) odstartovali svoji kariéru v roce 1992 se svým prvním singlem House Of Love, který dlouhé týdny bodoval mezi nejprodávanějšími singly v Anglii. Poté East 17 nazpívali světové megahity Deep, It´s Allright, Let It Rain, Stay Another Day, Thunder a mnoho dalších. Vydali sedm alb a stali se idolem několika generací. Ve druhé polovině tohoto roku chtějí vydat nový singl, který bude předzvěstí jejich nového studiového alba.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.