Eva Perkausová poprvé v TOP STAR magazínu: Měla jsem divný pocit kolem žaludku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Eva Perkausová poprvé v TOP STAR magazínu: Měla jsem divný pocit kolem žaludku!

S novou moderátorkou Evou dostal TOP STAR magazín i nové studio za milion korun.
S novou moderátorkou Evou dostal TOP STAR magazín i nové studio za milion korun. (Foto Aha!: David Kundrát)

Velká premiéra čeká večer moderátorku Evu Perkausovou (21), která poprvé bude moderovat TOP STAR magazín na Primě. Při natáčení studií neměla trému a brala to jako zábavu!

„Hodně jsem s týmem TOP STARU zkoušela předem, a tak samotné finální natáčení bylo hodně fajn, protože už jsme se stmelili,“ okomentovala natáčení svého prvního TOP STAR magazínu Perkausová.

Oznámení jejího jména jako nové moderátorky, která střídá Ivu Kubelkovou (38), bylo pro mnoho lidí velkým překvapením. „Popravdě prvních deset minut jsem měla trochu divný pocit kolem žaludku, ale naštěstí hodně rychle zmizel a teď už jen čekám, co mi k tomu řeknou lidi, o kterých vím, že mi věci říkají na rovinu,“ svěřila se deníku Aha! Eva.

S novou moderátorkou Evou dostal TOP STAR magazín i nové studio za milion korun.

Přečtěte si
fionora
10. 9. 2015 • 16:01

Vraťte Ivu Kubelkovou, byla lepší.

.bella
7. 9. 2015 • 15:22

-bello-beladona Opět jsem se musela přepnout na mé staré nicky ! Pochopitelně na bulvární zprávy v televizi nekoukám , protože já jsem inteleguánka a chodím pouze na do divadel a na opery a nakupuji pouze značkové věci v drahých prodejnách !!!! . ALE !..přesně vím jak se kdo u čtení zpráv tváří a jak u toho vypadá ! MEKU lásko moje největší , svědí mě ANÁL !

.bella
7. 9. 2015 • 15:13

-bello-beladona Jsem zralá, lehce submisivní žena, 65, milující sex, který si užívám. Ráda Tě přivítám u sebe doma ve svým brlohu . Sex, oboustranný orál, orálek bez do konce, mazlení, análek, a když budeš šikovný, odměním Tě stříkáním. Chceš se pomazlit a zadovádět s ženou povadlých tvarů (? Zavolej mi, nebo napiš e-mail. Na SMS a skrytá čísla nereaguji !!! Možnost - pán-otrokyně na základě domluvy. meku lásko

anezat
7. 9. 2015 • 11:16

Mně se moc líbila Iva, tato ženština mi na obrázku připadá na svůj věk stará. Ale holt změna je život...

joudajoudovy
7. 9. 2015 • 10:27

drbny, sorry, nerozumim sdeleni, ze Při natáčení studií neměla trému a brala to jako zábavu! jak se prosim nataci studia? jestli touto zpravou myslite studia jako prostory, pak se nedivim, ze se bavila. zaber mistnosti s dekoraci, pro krovi, nevyzaduje dovednosti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.