Hana Zagorová, Margita a Harapes: Nečekané setkání milenců! Co se dělo pak? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hana Zagorová, Margita a Harapes: Nečekané setkání milenců! Co se dělo pak?

Hanka Zagorová s manželem bývalým (vlevo) a současným.
Hanka Zagorová s manželem bývalým (vlevo) a současným. (Foto Aha!: Alexandr Malachovský)

To bylo setkání! Hana Zagorová (68) přišla na párty producenta Borka Severy (65) s manželem Štefanem Margitou (59). Mezi hosty byl ale také její exmanžel Vlastimil Harapes (69).

K pěstnímu souboji nedošlo. Jak operní pěvec, tak taneční mistr to spolu mají už dávno srovnané. Aby se to nepletlo, byl mezi hosty i zpěvaččin bývalý partner Karel Vágner (73). Hanička písnička měla totiž samé lásky ze showbyznysu.

Štefan na to šel u Hanky pěkně od lesa. I s Harapesem ji pozval do Basileje, kde zpíval v opeře Nápoj lásky. Vlastík ale nemohl, a tak tam Hanka odjela s kamarádkou. „Měla jsem tenkrát pocit, že se mnou Štefan koketuje,“ přiznala po letech Zagorová. A byla to pravda. Nakonec byl z toho příběhu lásky slušný nervák.
„Když se potkáme, mluvíme spolu úplně normálně,“ říká Margita. A Harapes? „Se Štefanem se vždycky rád sejdu, protože jsme oba zrozeni ve znamení Lva a máme společný smysl pro humor. On rád vtipkuje a mě to baví,“ řekl Vlastimil. „A taky nás všechny tři čekají příští rok kulatiny,“ upozornil baletní mistr.

Rozvod a druhý den svatba
Hana Zagorová si Vlastimila Harapese brala v roce 1986, byli spolu téměř šest let. Svatba se Štefanem Margitou se konala v roce 1992. „Jeden den vstoupil v platnost rozvod s Vlastíkem a druhý den jsme se brali se Štefíčkem,“ usmívá se Hanka. Zvládla to prý hlavně díky šikovnému právníkovi.



Přečtěte si
Uivatel_5422891
25. 4. 2020 • 23:33

Počúvajte ma sem vy všetci závistlivci ktorí píšete na pána Margitu, že je gay to vás akože ešte stále baví toto? To Haničke a Štefičkovi už tak závidíte šťastie, že ho urážate, že je gay?? Máte na to nejaký dôkaz, že je gay? Čo vy čo to píšete áno vy teploši ste ho chceli a on vás odmietol tak mu tu teraz nadávate? To ste naozaj už také neľudské svin.... Že im závidíte už aj tu lásku čo majú a píšete na Margitu hovadiny? Až budete mať dokaz a až to budete mať potvrdené, že je gay tak potom píšte vy tupci závistliví.... A ešte niečo pretože vy ste teploši a sexujete spolu a ste sa dohodli, že očiernite Margitu, že vás nechcel tak vás prosím nesúďte vedľa seba nie každý je gay zato, že vy a už vás prosím dajte Haničke a Števkovi pokoj a starajte sa o seba....

joudajoudovy
7. 9. 2015 • 14:35

drbny opet perli..... happy end a ani jedno oko nezustalo suche.

-bello-
6. 9. 2015 • 22:07

no konečně uznání !!!!! ha ha

kraken.666
6. 9. 2015 • 14:29

a ty ubohej špinavej pysku oxalis a belladona jste alfasamice v tom stádu blbů ,

kraken.666
6. 9. 2015 • 14:23

co ty si chceš s někým vyjasňovat ty blbadóno z fitka ? Jak se ti žije s tím zapařeným h.o.v.n.e.m co máš místo mozku ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.