Další válka Dariny s Rychtářem: Odstřižená elektřina a... Hádky kvůli mrtvému pejskovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Další válka Dariny s Rychtářem: Odstřižená elektřina a... Hádky kvůli mrtvému pejskovi!

Plánuje vraždu exmanželky?
Plánuje vraždu exmanželky? (Foto Aha!: Marek Pátek, Pavel Machan, Dan Černovský)

V říčanské vile to opět jiskřilo! Ale tentokrát je vzteky bez sebe Josef Rychtář (57), kterému exmanželka Darina Nová (57) odpojila elektřinu z jeho bezpečnostní firmy, což mohlo mít fatální následky. Celý incident se neobešel bez zásahu policie.

Strážci zákona se nezastaví ani poté, co byl vdovec po Ivetě Bartošové (†48) soudně vykázán z vily a nyní přebývá buď u bývalého švagra v Liberci, nebo u matky v Říčanech. „Moje exmanželka zavolala syna Josefa, který přijel z Nupak a v noci ze soboty na neděli vypnul elektřinu do firmy. Odpojil vodiče elektrického připojení od jističů,“ popsal deníku Aha! Rychtář, za kterého okamžitě začal jednat jeho mladší syn Honza (27). Během své nepřítomnosti ho pověřil vedením firmy.

„Zavolal policii a po jejich zásahu byla elektřina opět zapojena,“ oddechl si vdovec. „Svým jednáním ohrozil i mé klienty. Ve firmě je kamerový systém, který střeží objekty, i požární hlásiče. Klienti využívají bezpečnostní systém, že si přivolají první pomoc. Mohlo to dopadnout katastrofálně,“ vysvětlil Rychtář. Jeho kroky okamžitě vedly na policii. Na exmanželku a syna Josefa (30) podal trestní oznámení. Přitom podle Rychtáře je to on, kdo platí elektřinu. „Jak během manželství s Darinou, tak i za dobu, co jsem byl s Ivetou, a nyní platím měsíčně inkaso 10 500 korun. Mohu to doložit,“ tvrdí vdovec.

Syn Josef: Nedoplatek 20 tisíc

I když Rychtář tvrdí, že elektřinu platí, podle syna Josefa je to jinak: „Máma má na sebe elektroměr, na který je napojena i otcova firma a patro, kde bydlí bratr se ženou a dítětem. Ale mámě přišel nedoplatek dvacet tisíc, což nezvládá platit finančně. Bratr Jan na elektřinu nepřispěl ani korunu. Dostali poslední šanci uhradit nedoplatek.“

Vdovec Josef: Žádám exhumaci psa!

Darina tvrdí, že exmanžel před lety týral jejího rotvajlera. „Házel kamením, střílel po něm vzduchovkou,“ svěřila se ve VIP zprávách na Primě. Vůči tomu se Rychtář okamžitě ohradil: „Ona si vymýšlí. Léčil ho veterinář, a pokud by byl týrán, tak by si toho všiml. Pes je pohřbený na zahradě a není problém provést exhumaci, jestli se v jeho těle nachází brok od vzduchovky.“



Přečtěte si
bum-bec-bum
6. 9. 2015 • 15:08

ellenic, vím, že se do tebe jeden naváží a nehcápu proč. Ale u nicnezpravda je to obráceně, to ona se začala navážet do mě, jen proto, že nelituji Darinu. A i když jsem ji už několikrát žádala, aby si mne tedy nevšímala, nepřestala, vyletí jako čert kdykolik něco napíši. Já se do lidí nenavážím, ani do tebe ne, ty ses do mne taky už navezla. Kdžy nejste schopny akceptovat jiný názor , pak musíte pracovat na sobě a ne nadávat diskutujícím.

bum-bec-bum
6. 9. 2015 • 15:00

To se mýlíš, to ona si udělala podobný nick. Já se za nikoho neschovávám. Ale nelžu, na rozdíl od tebe erene, nicnezpravda, aranka erbova, jagrovka atd. Chuděro.

ellenic
6. 9. 2015 • 13:37

nicnezpravda

stekajicikocka
5. 9. 2015 • 16:30

Co je to proti návrhu na exekuci bytu dvacet let po rozvodu? takové zrušení společného členství, když setrochu zakuklí ,a nikdo vám neřekne, že se jedná o nepromlčitelnou součástř SJM, tak po vás ex může žádat polovinu tržní ceny bytu. nemáte? Co na tom? Prodá se tehdy družstevní ybt, neměli jste si naběhnout žádostí mo převod do OV. A když před dvaceti roky shrábl ex všechno ,protože podplatil vaši advokátku, která enchala věc pravomocně skončit? Sice dostala tehdy polkutu 10 000 a odešla na vlastní žádost z advokacie. Ale co já z toho mám? Řeším vyplacení bývalého, který je už za kopečky ,ale tady mu soudy hodně tleskaly.

ellenic
5. 9. 2015 • 12:03

milrena Jenže Rychtář je hodně malá tykev, taková ta dekorační a málo narostlá .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.