Podezření, z něhož mrazí! Stanislav Gross (†45): Byl otráven podobně jako Napoleon Bonaparte? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Podezření, z něhož mrazí! Stanislav Gross (†45): Byl otráven podobně jako Napoleon Bonaparte?

Stanislav Gros již není mezi námi, co říkají ti, kteří ho znali?
Stanislav Gros již není mezi námi, co říkají ti, kteří ho znali? (Foto: Aha! - Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

Předčasná smrt našeho bývalého premiéra budí otázky, které znepokojují i jeho nejbližší. Dědické řízení ještě nebylo uzavřeno, a už mezi jeho příbuznými vyšlehly spory.

Vdova Šárka Grossová (45) v těchto dnech poprvé přiznala, že jí z účtu těsně před smrtí manžela zmizelo 100 milionů korun. Transakci nařídil prostřednictvím právníka sám Gross v době, kdy ještě mohl mluvit. A když se Šárka obrátila na manželovy rodiče, zda tato suma neskončila na jejich kontě, ti to důrazně odmítli. Matka Alena Grossová už ani neskrývala rozladění nad tím, jak se k nim snacha po synově smrti chová: „S manželem vůbec nevíme, kde je syn pochován, snacha nám to neřekla.“

A otec Stanislav Gross starší se v Blesku vyjádřil ještě razantněji: „Vůbec kolem smrti Standy je hodně nejasného a záhadného.“ Narážel na to, že jeho syn pár týdnů před smrtí zjistil, že má ve vlasech nadměrné množství těžkých kovů, a pátral po tom, zda nebyl záměrně otráven. Podobně záludnou smrtí skonal i francouzský císař Napoleon, kterému jeho pobočník na příkaz věznitelů přidával během vyhnanství na ostrově Sv. Heleny do jídla arzén. Kdo ale mohl otrávit Stanislava Grosse, když už byl několik let mimo politický život? Teoreticky vzato jen lidé z jeho nejbližšího okolí, do kterého patřili i členové ochranky! Jasno do případu nevnesla ani vdova Šárka, která jménem rodiny odmítla pitvu i posmrtnou toxilogickou zkoušku ostatků Stanislava Grosse!

 



Autor:  al

Přečtěte si
gugga
2. 11. 2015 • 20:58

Jolanda

6010
5. 9. 2015 • 10:26

Pročpak Grossová asi odmítla po smrti manžela pitvu? To není normální.Každou vdovu by zajímalo, zda jejího manžela někdo neotrávil.To je docela podezřelé.No, lidi jsou schopni všeho, pro prachy.Mně ani po jeho smrti nepřipadala nijak zdrcená, jak by každá druhá vdova byla.Je to celé podezřelé, i to, že s jeho ostatky dělá takové cavyky. A s tím vybíleným účtem, to je opět fígl,aby z toho neplatila notářský poplatek.Bylo by to dost.Tak to tůdle.

ararat
5. 9. 2015 • 08:01

A TOU KARTÁŘKOU TO JSI TY..... ...to potěš koště..... z nouze ctnost co?

kiwi65
4. 9. 2015 • 23:30

Křišťálově čistý prachy zase křišťálově čistě zmizely.Holt si zas bude muset otevřít parlamentní bufet a najít si nějakýho dalšího sponzora.A nějaký těžký kovy???Tak má nakupovat u řezníka a zelináře a ne v marketech.Každej blb.ec ví že jsme popelnice EU,tak co řeší však Stadna vechtr byl jedním z mnoha co to způsobil.A nakonec ,však má ještě Šára podíl ve veselým domě tak co řeší???

nafta
4. 9. 2015 • 21:12

Čo ak na niečo pri pitve prídu? Takto sa zabezpečila, že sa nič vyšetrovať nebude.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.