Libor Bouček: Tohle je moje »máma«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Libor Bouček: Tohle je moje »máma«!

Paní Lídě Žemberyové je 52 let a váží 119 kilogramů.
Paní Lídě Žemberyové je 52 let a váží 119 kilogramů. (Real TV)

PRAHA – V hubnoucí show televize Prima Jste to, co jíte se dnes večer představí máma moderátora Libora Boučka (25)! Jenže ne ta opravdová, ale ta, která ho »adoptovala« před rokem pro účely reality show »Můžu u vás přespat?«!

„To jsem byl ještě svobodný. Tehdy dokonce chtěla, abych si vzal její v té době patnáctiletou dceru,“ vzpomíná na »mámu« Lídu Žemberyovou (52) Libor ještě dnes.

Rázovitá dáma z vesnice je Česko-Slovenka a stará se o sedm dětí. Nestudovala, dodnes se jí plete čeština se slovenštinou, o anglických tvarech ani nemluvě. „Když nám chce maminka udělat radost, zavelí, že jedeme do »mekdomálu«. Už naštěstí víme, že jde o McDonald̓s,“ říká s úsměvem Lídina nejstarší dcera.

Opravdu pikantní je fakt, že Lída neví, kolik je manželovi a jejím dětem let. „Já nevím, kolik jim je, to pro mě není důležité. Pro mě je důležité, že jsou všichni zdraví,“ říká a své děti oslovuje »vy larvy«. Nakonec se i jinak drsná a neoblomná průvodkyně pořadem doktorka Kateřina Cajthamlová rozplakala dojetím. „Tak neuvěřitelně fungující rodinu a obětavou maminku jsem snad ještě neviděla,“ slzela Cajthamlová. Mnohem víc toho uvidíte dnes večer od 21 hodin na televizi Prima!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.