Prvňáčky už mají doma Borhyová, Laurinová i Zounar: Dcera Faltýnové šla o den dříve! A v 5 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prvňáčky už mají doma Borhyová, Laurinová i Zounar: Dcera Faltýnové šla o den dříve! A v 5 letech!

Petra Faltýnová a její Adriana
Petra Faltýnová a její Adriana (Foto Aha!: Marek Pátek, herminapress.cz, facebook.com a archiv P. Faltýnové)

Hola, hola, školá volá! Svým ratolestem včera ráno nasadili aktovku také modelka Petra Faltýnová (37), moderátorka Lucie Borhyová (37) či hudební boss František Janeček (70).

Petra Faltýnová (37) a dcera Adriana (5)

Ubrečená máma
Modelka se vrátila s dcerou Adrianou ze slunné Floridy, aby mohla nastoupit do první třídy. V první školní den ji doprovodil i tatínek Simon Štekl (38). „Adrianka chodí do britské školy, takže do první třídy šla už v pondělí. Chodila tam i do školky, takže hodně dětí už ve třídě zná. Ten první den proto zase tolik neprožívala, zato já jsem probrečela celé dopoledne! Byla to pro mě větší událost než pro ni,“ řekla s úsměvem Faltýnová.



Lucie Borhyová (37) a syn Lucas (6)

Chyběl jen táta
Prvorozený syn blonďaté moderátorky TV Nova nastoupil do soukromé základní školy. Roční školné tam stojí 99 tisíc korun, takže až absolvuje devátou třídu, vyjde jeho vzdělání téměř na milion. „Lucas se hrozně těšil, ráno brzy vstal a hned si nasadil aktovku a chtěl vyrazit do školy,“ svěřila Borhyová. Lucasův velký den si nenechala ujít ani babička s dědou, na rozdíl od otce, řeckého podnikatele Nika Papadakise (36).
František Janeček (70) a Tereza Mátlová (40)  a dcera Emily Anne (7)

Hodinky po prababičce
Dcera zpěvačky a producenta Fantoma Opery chodí do jazykové školy. „Emilka se hrozně těšila. Škola začne nejen jí, ale i mně, protože jí budu pomáhat s úkoly. Akorát s matematikou bude raději chodit za tatínkem, přes počítání je v rodině on,“ smála se maminka Tereza. „K životnímu milníku jsem Emušce daroval vzácné vykládané dívčí hodinky, které se dědí v ženské linii po generace už od mojí prababičky. Snad jí přinesou štěstí,“ dodal táta Janeček.
Richard Krajčo (38) a syn Richard (6)

Milovník motorek
Prvňáka má doma i frontman kapely Kryštof. Malý Ríša si vybral aktovku s potiskem Grand Prix, což dokazuje, že je velký fanoušek motorek. Krajčo má syna Richarda s bývalou manželkou, modelkou Martinou Poulíčkovou, s níž má ještě dceru Bereniku (3). „Tak už je to velký kluk z první třídy,“ pochlubil se zpěvák na svém profilu na sociální síti.
Martin Zounar (48) a dcera Claudie (6)

Bezesná noc
Doktor Bob Švarc z Ordinace měl větší trému než jeho dcera. „Špatně jsem spal a pak mi z toho, že povedeme naši malou do první třídy, naskočila husí kůže. Hrozně takové věci prožívám, pro nás i dceru je to velký zlom. Je ale zajímavé, že Claudinka šla úplně v klidu. Prostě, byla to mezi námi taková dělba práce – já jsem měl nervy na pochodu, ona byla a je v pohodě, “ řekl Zounar.
Sabina Laurinová (43) a dcera Maja (6)

Rodina opět spolu
Do stejné školy jako Zounarova Claudinka bude chodit také dcera známé herečky. „My holky jsme prožily prvňáčkovskou noc v pohodě a Maja se hodně těšila na nové spolužáky a na paní učitelku. Od starší sestry Valentinky věděla, co ji čeká, a tak byla spíše plná očekávání, než obav,“ svěřila Sabina. Významný den své dcery si nenechal ujít ani její tatínek, zubař Karel Kameník (48), který už s nimi nežije.
Jan Saudek (80) a dcera Anna Marie (6)

Pusa od táty a růžová aktovka
Do první třídy včera poprvé zavítala také dcera nejznámějšího českého fotografa. Před odchodem do školy dostala od pyšného tatínka obrovskou pusu. Na svůj velký den se už netrpělivě těšila několik dní předem a do školní lavice si také nezapomněla rovnou vzít novou růžovou aktovku. „Ráno to bylo vše dost rychlé,“ svěřila Aha! maminka Pavla Saudková (34).



Přečtěte si
ejvm1712
28. 10. 2015 • 09:59

Jen se z těch dětiček n e po s e r t e. Jsou to stejný děti jako ostatní jejich věku. Co z nich bude nebo nebude se uvidí zhruba za dvacet let. Z některých budou feťáci,kriminálníci a někteří obstojí. Asi tak.

juanab
2. 9. 2015 • 09:25

Protože když holčička chodí do britské školy, tak také podle britských osnov a předpisů. Tam se chodí v pěti, ten první rok připomíná v mnohém náš rok "předškoláků" ve školce. Horší mi často přijde, když červencové nebo srpnové dítě jde do školy v šesti a ve třídě jsou děti často až o rok a půl (a v některých skoro o dva) roky starší, protože rodiče jim "prodlužují dětství" a vydupávají odklady za každou cenu...

1pravda1
2. 9. 2015 • 08:48

Proč ta blbka Faltýnová se Šteklem cpou dítě do školy v pěti letech? Okradli dítě o kus dětství, fakt si myslí, že něco předeženou nebo ji jen vystresují? Držela se mámy jako klíště a ostatní děti se těšily.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.