Egypťan hvězdou Prostřeno! Abi Daoud (42): Jsem muslim, Česko respektuji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Egypťan hvězdou Prostřeno! Abi Daoud (42): Jsem muslim, Česko respektuji!

Abi se hněvá a chce žalovat FTV Prima.
Abi se hněvá a chce žalovat FTV Prima. (Foto: FTV Prima)

Hvězdou kulinářského pořadu Prostřeno! je tento týden Egypťan Abdel Daoud (42) řečený Abi. Nesmlouvavý soutěžící nutil své hosty sníst všechno, co měli na talíři. A druhý den mu jako pomstu přichystali vepřové maso a alkohol, což mu zakazuje víra. Nyní je rozhodnutý zažalovat TV Prima.

Na televizi nenechal nit suchou. „Lžou o tom, že jsem se tam sám přihlásil. Přihlásila mě kamarádka. Nechtěl jsem do pořadu, ale ona mě přesvědčila,“ svěřil se deníku Aha! Abi s tím, že nejvíc ho ale vytočilo to, že diváci nakonec viděli z jeho exhibice před kamerou jen část. „Televize vystříhala plno věcí. Mám v plánu je žalovat. Nelíbí se mi to,“ má jasno Egypťan, který je rozhořčený i z natáčení.

„Prostřeno! není dobrý program. Nemají na to zařízení a nemají na to prostor, nemají na to ani lidi. Abych já čekal na chodbě ve tmě nebo na balkoně, když ostatní soutěžící dělají rozhovor, to je pod mou úroveň. Připadal jsem si jako žebrák,“ tvrdí svérázný Egypťan. „Ti lidi, kteří pořad natáčeli, byli skvělí, ale vadí mi organizace Prostřeno!. Je na ho*no! Lituji toho, že jsem do toho pořadu šel...“ dodal Abi.
„Natáčení s panem Abdelem nebylo zcela standardní,“ připouští PR manažerka televize Prima Kateřina Vlasáková. „Nepatří mezi běžné soutěžící, kteří v pořadu Prostřeno! vystupují. A každý soutěžící vyplňuje informační dotazník, ze kterého se vychází,“ dodala Vlasáková.

Kdo je Abi?
Ohledně dotazů na soukromý život byl temperamentní Abi na obrazovce velmi skoupý. Pochází z Egypta, odkud se odstěhoval před 15 lety do Brna nejen kvůli studiu na vysoké, ale i za svou láskou. Poté se přestěhoval do Ostravy, kde dnes žije v menším bytě. V centru města má vlastní čajovnu a vyučuje cizí jazyky, hlavně arabštinu. Na otázku Aha!, jaký je jeho názor na uprchlíky, odpověděl: „To nemá s Prostřeno! nic společného. Můj život je můj život, nechci to zveřejňovat. Jsem muslim, nejsem Čech, ale respektuji Českou republiku a mám to tu rád!“

Petr sice trpěl, ale pod nátlakem snědl z polévky celou cibuli

Přečtěte si
shadow9997
4. 9. 2015 • 16:25

Tak to dopadne,když sem pustíme uprchlíky. Je to muslimské hovado ,které tady nemá co dělat. Mám s muslimama ty nejhorší zkušenosti . Je potřeba ukázat těmto ***ům, kdo je tady doma! Pokud našim občanům bude dělat problémy ,narazí na náš starý zákon!Přes Německo sem budou proudit potencionální teroristé,okamžitě by se měly uzavřít hranice,ti radikálové se rozlezou po celé EU. Kdo pozná mezi utečenci ,kdo je terorista? Táhněte do hajzlu ***i muslimští!!!!!!!

timmycoleman
3. 9. 2015 • 10:59

Samozřejmě, že prodejná televize musela aktuálně zařadit slimáka, protože to se teď "nosí". Humus na každém rohu.

bredt8
3. 9. 2015 • 09:54

Netolerantni cholerik.Pryc s nim.

gordon
2. 9. 2015 • 19:58

lalia
2. 9. 2015 • 19:42

rejpalová neber to tak,že mu lezou do zadku,oni se ho bojí.Ustupují mu a on je stejně bude hodnotit špatně.Je to prostě necharakterní člověk,navíc výbušný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.