Válka herců pokračuje: Vyhazov dostali Regina Rázlová, Václav Knop i Pavel Vítek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Válka herců pokračuje: Vyhazov dostali Regina Rázlová, Václav Knop i Pavel Vítek!

Regina Rázlová
Regina Rázlová (Aha! - Petr Novotný)

Na Mezinárodní herecké konzervatoři Praha to pěkně vře. Po nástupu Reginy Rázlové do funkce šéfky hereckého oddělení se situace v soukromé škole neuklidnila a nyní odchází dokonce i sama původkyně zdejších personálních změn.

Regina Rázlová se na této škole snažila uplatnit zkušenosti, které nabyla jako profesorka na DAMU, ale moc nepochodila. Zřejmě vstoupila do poklidného rybníka, kde se novotám brání a stávající parta je u vedení dobře zapsána. A tak ještě dřív, než Regina Rázlová stačila provést všechny zamýšlené personální změny, odchází nakonec z mezinárodní herecké konzervatoře sama. A spolu s ní se z kantorské sboru odporoučí i herec a režisér Václav Knop a zpívající herec Pavel Vítek. Kdo na jejich místa přijde, se zatím neví a zřejmě to netuší ani uměcký šéf Vlastimil Harapes. Jisté je jen to, že roční stipendium na této umělecké škole stojí 20 000 Kč.



Autor:  al

Přečtěte si
reiner
22. 2. 2020 • 11:36

Je s podivem, že Rázlová ještě vůbec žije. Po diagnozách kvůli kterým ji propustili z kriminálu a následně bohatě odškodnili by už snad ani neměla žít. Údajně i RS. To je rouhání - máme to v rodině a adˇ se bojí, aby ji opravdu nepostihla ....

-bello-
14. 9. 2015 • 12:30

avina o ped. metodách píšťalky Žilky vědí učitelé bývalých LŠU své. Ten akorát tak vykrádal talenty, řadil je do sboru a objížděl s nimi .Že by na nich makal ani náhodou.

avina
14. 9. 2015 • 10:23

Starý článek. Paní RR odešla z vážných zdravotních důvodů/ tisk psal podrobně/..Nastoupila p.Ž.- užívá ped. metody svého otce, je dobrá.

-bello-
14. 9. 2015 • 09:27

to se dalo čekat. Parchanti študáci dál budou studovat à la jeden velkej mejdan a flákat se u Žilkové . Rozvrh středoškoláků + předměty z doby před Rázlovou - viz.A ty maturitní otázky ?, hm hm.A pak , že na konzervu nepotřebuješ mozek. Jasně, že nepotřebuješ

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.