Hvězdný Jamie Dornan (33) z 50 odstínů šedi: Zadělal si filmový nadsamec v Praze na rozvod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hvězdný Jamie Dornan (33) z 50 odstínů šedi: Zadělal si filmový nadsamec v Praze na rozvod?

Na Jamieho Dornana nyní ženy pořádají doslova hony!
Na Jamieho Dornana nyní ženy pořádají doslova hony! (Foto: ara)

Ve filmovém trháku 50 odstínů šedi pobláznil miliony žen na celém světě, žádný div, že se irský playboy Jamie Dornan (33) může cítit v Praze jako lovná zvěř. Kudy chodí, tam lačné fanynky žadoní o společné foto. Takřka vždy ochotně vyhoví, postojí, zapózuje. Po večerech v barech prý ale Jamie, který v Česku natáčí válečný snímek Anthropoid, tak formální a upejpavý není! Zde je jeden příběh z časopisu Star Magazine.

Očitá svědkyně takto popsala dění z trendy podniku M1 Lounge. „Točila se kolem něj skupinka nádherných holek. Jednu blondýnku dokonce políbil na tvář, zatímco ona mu prohrabávala vlasy. Jiné dívky se zase ptal: Jak se česky řekne: Máš nádherné oči? A ona mu to ochotně zašeptala do ouška,“ stojí ve Star Magazine. Všem prý platil pití. „Sázely jsme se, kterou z těch holek si odvede. Vůbec jsme netušily, že má manželku!“ Ženatý je přes dva roky, s performerkou Amelií Warner (33) mají maličkou dcerku, podle nejrůznějších spekulací jsou už dlouho na pokraji rozvodu. Amelie se každopádně rozhodla podniknout v Praze přepadovku, před pár dny ji zmerčili přímo na Zderaze nedaleko chrámu, v němž filmaři natáčeli.



Přečtěte si
lucynela
30. 8. 2015 • 11:16

To jsou hnusné lži! kde máte nějaký důkaz?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.