Rok po sebevraždě Ivety Bartošové (†48): Syn Artur zpívá a píše o smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rok po sebevraždě Ivety Bartošové (†48): Syn Artur zpívá a píše o smrti!

Iveta Bartošová by měla pro hudební sklony Artura určitě pochopení
Iveta Bartošová by měla pro hudební sklony Artura určitě pochopení (Foto Facebook.com, ara)

Je to už 17 měsíců od osudného dne, kdy Iveta Bartošová (†48) dobrovolně ukončila svůj život pod koly jedoucího vlaku. Její syn Artur (18) o tom nikdy nemluvil. Až nyní se zřejmě rozhodl vykřičet svůj splín do světa!

Už v roce 2009 se začal Artur učit na bicí, na kterých také ve svých čtrnácti letech doprovázel svou mámu na koncertě. Poté zkoušel hrát na kytaru a klavír. Nakonec ale přešel na zpěv stejně jako Iveta a se spolužákem ze střední založil metalovou kapelu s anglickým názvem Behind the Mirror (Za zrcadlem).
„V roce 2014, kdy byl ještě Artur Štaidl hodný chlapec v druhém ročníku střední školy hotelové a Jakub jenom velkým hráčem počítačových her, tak se náhodou střetli na chodbě již zmiňované školy a zjistili, že jsou stejně velcí  blázni, a že mají rádi DEATHCORE,“ stojí na stránkách šestičlenné kapely.


Syn tragicky zesnulé zpěvačky ale nezůstal jen u zpívání. Je dokonce autorem textů k písním, ve kterých se očividně vypisuje ze svých splínů a traumat. Skupina patří do žánru deathcore, což je tvrdší odnož metalu. A hned první ze singlů má název Painless Death neboli Bezbolestná smrt a o konci života se hovoří i v písni. Artur tak nejspíš našel svou životní cestu. Hudba je pro něj nejen koníčkem, ale i terapií. Možná se tak vyrovnává s máminou sebevraždou.

UKÁZKY Z PÍSNĚ BEZBOLESTNÁ SMRT:
„Bezbolestná smrt není žádná cesta...“
„Dej si pozor na pusu, nebo ti ukážu!“
„Ty to cítíš, jaké to je být bohatý...“
„Ty tak trochu víš, jaké to je, když někdo umírá...“



Autor:  vin

Přečtěte si
cukrenka
30. 8. 2015 • 11:22

Být seniorak není mínus, to jen v ČR se diskriminbují senioř, a jde to až do šikany a zneužívaní v domech seniorů. nemělo by se to tolerovat a šetřit, i když je ředitelem bývalý poapaláš, který neuspěl ve volbách a tak mu dali trřafiku za jakési jeho "snadzásluhy", nebo ho jenh nemohli pustit na ulici,když na ně ví. Tak to bylo i za komunistů, šlo se vždy výš. Notářka mně řekla, že banyk jsou stát ve státě, a jsou to taky lidi. Tak tedy mohou snad i krást? Předpoklkádám, že na některých vkladech se to i dá.

italiano
30. 8. 2015 • 11:18

I expapaláši sem někdy zabloudí ,a pak jsou i v šoku, jak se přiznává jeden náš známý O.K. v jedné z diskuzí, poznal jse. Těší mne. . Diskuze na Actuálně už zrušili, tak většině zbývá jen ten bulvár / nebo píšeš i do Parlamentních listů? A proč ne?/

vydedena
30. 8. 2015 • 11:13

že se češi dokáží tak dobře organizovat a domluvit,když se jedná o nekalosti, to je až obdivuhodné. Vžey se tradovalo, že jsem špatní organizátoři, a kde není žid, nejde to. U filmu jsem měla takovou zkušenost a nyní hledím, jak to jde. Notářka je jedna ruka s tím i stím a už patrně dostala i svůj dílek koláče.

stekajicikocka
30. 8. 2015 • 11:09

Proč držíš palce zrovna Arturovi ?jeden by řeklo, že js sama už za vodou. nejsi t\y nakonec typická češka i mpo tech letech venku?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.