Rychtář znovu běhá na svobodě! A před soudem hlásal: Přijměte uprchlíky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rychtář znovu běhá na svobodě! A před soudem hlásal: Přijměte uprchlíky!

Po dvou hodinách rozhodl soud o Rychtářově propuštění na svobodu.
Po dvou hodinách rozhodl soud o Rychtářově propuštění na svobodu. (Foto Aha! – Ladislav Křivan)

Je volný! Okresní soud pro Prahu-východ včera odpoledne pustil po dvou dnech zadržování vdovce po Ivetě Bartošové (†48) Josefa Rychtáře (56). Ten pak začal hlásat, že by Česko mělo přijmout uprchlíky.

Soudce oznámil, že není důvod, aby Rychtář putoval do vazby – jak navrhovala policie. Josef totiž několikrát porušil zákaz vstupu do říčanské vily své exmanželky Dariny Nové (56). Jedna šestina mu tam nicméně pořád patří! Rychtář na dotaz novinářů, jak se cítil ve vazbě, odpověděl: „Skvěle! Byl jsem tam s jedním Arméncem a byl to skvělý chlap,“ šokoval Rychtář a vzápětí dodal. „Jsem pro přijímání uprchlíků do Česka!“


Syn Jan (27) ho u soudu vyzvedl a ruku v ruce spolu odešli k autu. Rychtář soudu musel slíbit, že se k domu své bývalé ženy nepřiblíží. Proto se minimálně do pondělí, kdy vyprší měsíční lhůta soudního nařízení, bude držet daleko od manželky a její nemovitosti. Skutečný strach o svoji matku nyní zažívá syn Josef (30). „Tohle snad nikdy neskončí. Teď se stane něco opravdu zlého. Je to mstivé prase,“ bojí se nejen o maminčin, ale i svůj život.



Autor:  lbp,dat

Přečtěte si
6010
1. 9. 2015 • 09:26

Aby ho soud propustil, to mělo jednu podmínku a to aby hned venku hlásal:"přijmete uprchlíky". Holt něco za něco.Ale že se k něčemu takovému tento člověk propůjčí, to je vidět, že je zcela bezpáteřní.Pane Rychtář, nedělá se vám z vás nevolno? Mně jo.

citsvet
30. 8. 2015 • 18:03

Ta naše soudní spravedlnos,je výsměchem všem lidem v našem státě.Když dokážou pustit gaunera Rychtáře a to můžou pustit už všechny vrahy.To můžou povolit všem lidem zbraně pro vlastní bezpečnost a policii a soudnictví zrušit.Takových trestních činů ten grázl už všem dokázal a vrcholem všemu Ivetu dohnal k sebevraždě.Asi zákonům a bulváru,to nestačí a kochaj se představou,jak zabije Darinu a syna.Je to k blití,co se v našem státě děje.

hejhej
29. 8. 2015 • 08:47

antonius.j: Soudkyně mu prodloužila vstup do 26.9.t.r.

nicnezpravda.
28. 8. 2015 • 16:08

nekvič klone

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.