Pergnerová - Záhadná nemoc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pergnerová - Záhadná nemoc

Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Moderátorka Tereza Pergnerová (32) má doteď kvůli své drogové minulosti velké zdravotní potíže! Třeba problémy s kůží, kterou si hlavně na rukách zničila několikaletým vpichováním dávek heroinu. „Nemůžu být na přímém slunci, nedělá mi dobře ani velké vedro, mám pak zdravotní problémy,“ svěřila se Tereza nedávno deníku Aha!.

Kvůli své záhadné nemoci se také vyhýbala pobytům u moře. Jenže teď je najednou moderátorka na dovolené v egyptské Hurghadě a její blízcí mají strach, jestli místní tropické počasí zvládne.

Tereza Pergnerová se měla na pozoru už po své poslední dovolené u moře před dvěma roky! Tehdy si před startem první řady reality show VyVolení, kterou uváděla, přivezla ze Španělska hezkou zásobu oparů na rtech. A stěžovala si také na problémy s kůží na rukách. Lékaři jí tehdy sdělili, že za vším je bohužel její drogová minulost. „Ti, co si prošli tímhle peklem, mají většinou na rukách velké jizvy. Člověku se někdy po vpichu jehly s drogou udělá na kůži zánět nebo vřídek, který je potřeba vyříznout. Všechno se velmi dlouho hojí a narkomanovi pak na rukách zůstávají velké jizvy. Celkově má tedy po několikaleté závislosti zničenou kůži, na kterou musí dávat pozor,“ vysvětlila deníku Aha! možné problémy Pergnerové pracovnice drogové poradny Sananim. A lékaři přidali varování: „Člověk s poškozenou kůží si nevhodnými pobyty na slunci může zadělat na její rakovinu!“

A jak tedy snáší teploty okolo 30 stupňů a žhavé slunce, které v Egyptě panuje? „V pohodě, právě sleduji Samuela, jak řádí na hotelovém pódiu. Je to tu bezva, zdravíme,“ vzkázala včera deníku Aha! Tereza ze zálivu Makadi Bay u Hurghady. Se synem a maminkou si tam bude užívat až do této neděle. Pak se všichni společně vracejí domů, kde Tereza nechala svého přítele Jiřího Chlebečka (37). A jak se shoduje moderátorčino okolí, je právě on pro Terezu tím hlavním hnacím motorem do života.

4.4.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.