Diana Kobzanová o nevěře: „Až ty ho*vna budou padat moc velký, tak se sbalím a jdu!“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Diana Kobzanová o nevěře: „Až ty ho*vna budou padat moc velký, tak se sbalím a jdu!“

Diana Kobzanová má v některých věcech opravdu jasno...
Diana Kobzanová má v některých věcech opravdu jasno... (Foto pro Aha! – Facebook Drzé Diany)

Modelka a moderátorka je maminkou malé dcery Elly. Tu má s Michaelem Frolíkem (27) a jako správný hokejista nemá o fanynky nouzi. Jenže Diana zná moc dobře svou louži a na nejrůznější dívčiny má opravdu svérázný názor. Ta, která se rozhodne ji nahradit, to bude mít asi opravdu těžké!

S nevěrou ve vztahu s Frolíkem už se modelka setkala, dokonce v době těhotenství, a to už je ale opravdu nepříjemné. Diana na to nezapomíná a existenci všehoschopných dívek, které nazývá »urputné kráčmery« si plně uvědomuje. Navíc je si téměř jistá, že Frolíkovi prohřešky se jí dříve či později donesou. „Praha je malá, jedna se pochlubí druhé, druhá třetí, ta se někde prořekne a hned se ti to donese,“ prozradila Kobzanová v talk show Markéta dráždí celebrity s tím, že kolikrát se jedná o holky, do kterých by to vůbec neřekla.

Veřejným tajemstvím Michaela Frolíka je třeba Nicole Novotná (25), která už na štěstí našla lásku u jiné »hokejky«.  Když se tahle epizoda provalila, dala Diana tátovi své dcery nůž na krk, zatím se zdá, že to zabralo. Jenže tenhle boj je podle modelky nekončený a člověk musí být stále na pozoru. „Až ty ho*na budou padat moc velký, tak se sbalím a jdu,“ dodala závěrem.



Přečtěte si
jerry
25. 8. 2015 • 20:26

Kobza toho o urputných kráčmerách musí vědět docela dost. Vždyť je jednou z nich.

stekajicikocka
25. 8. 2015 • 16:42

Ne, ne, když to není ono, má se odejít co nejdříve. Bude jen hůře.

-bello-
25. 8. 2015 • 13:22

No., když ji podváděl v těhotenství, tak oba stojí za ta lejna.Lepit vztah dítětem je divný. A Kobzanová nemusí být vulgární.Některý ženský mluví jak dlaždič

nicnezpravda
25. 8. 2015 • 12:23

Kobzanová tím jasně řekla,že jí je jedno,když jí podvádí,hlavně si potřebuje udržet prachy Za prachy roztahovala nohy na fotky stejně jako Pergnerová..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.