Ivana Christová (45) v slzách: Nečekaná smrt jí zlomila srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Ivana Christová (45) v slzách: Nečekaná smrt jí zlomila srdce!

Ještě štíhlá...
Ještě štíhlá... (Kateřina Kalibánová)

Aby pomohla postiženému chlapci, ztrapnila se před celým národem. To ale není všechno, dítě nyní zemřelo a někdejší Miss Československa je psychicky na kolenou!

Skrze pořad Tanec snov měli známé tváře pomoci postiženým a potřebným. I přesto, že Ivana vytančila pro jedenáctiletého Adámka 432 tisíc korun, u diváků sklidila jen posměch. Prý je tlustá a pohybuje se jako rozzuřená uklízečka. Aby toho nebylo málo, postižený chlapec teď zemřel a Christová je na dně ještě daleko víc. „Zalily mě slzy velkého smutku a zároveň Adámkovi přeji krásný odpočinek v náruči andělské lásky a pokoje,“ komentovala to v deníku Blesk zlomená Ivana.



Autor: 

Přečtěte si
stekajicikocka
25. 8. 2015 • 16:46

je to genetické a hlady bych se nikdy netrápila.....je od ní hezké,že se sdnažila pomoci. Nahoře se to počítá. Mnohem více je těch hamižných nepoctivých, kteří klesnou kamkoliv hluboko. Napříkladněkteří advokáti, notáři, soudci. Snad nám udělají pořádek cizáci, my sami už opravdu těžko. Stav společnosti je prabídný.

-bello-
25. 8. 2015 • 16:04

lalia já jsem hubená, jím ráda a furt a hodně, víc jak chlap.Mám kliku i ne, protože to leze do peněz Ale upocený tlustý ženský se vymlouvají a jsou nechutný. Povahu nikdo tady nesoudil, pouze vizáž. A Christové Přesto tady někdo zmínil, že si dovolila seřvat porotu.Tedy nic moc ani povahou. Pokud se považuje za VIP musí holt snést i to, že hodila to za hlavu vizáž, která jí kdysi dopomohla k titulu a že nikoho nedojme, když pak hekala, že je silná.¨Takže , lailo, nikdo tady její povahu nesoudil.O tom řeč nebyla.

lalia
25. 8. 2015 • 13:40

Jsem štíhlá bez práce,ale nikdy jsem tlusté neodsuzovala.Jsou to chudáci,kteří berou lidi podle toho,jak vypadají.Hlavně,když je člověk čistý,slušně oblečený,chová se k ostatním hezky a není to podrazák.Záleží co máme každý v sobě.Znám hubené a závistivé,nenávistné s hnusným charakterem a co jim pomůže,že jsou štíhlí ? Říká se,že tlustí jsou hodní a dobrosrdeční.Nesuďte podle zevnějšku.Přála bych vám žít se štíhlou xantipou,viděli byste o čem je život.

-bello-
25. 8. 2015 • 13:18

nekoukám na to, jak jsem řekla s TV programy nekamarádím. Christová je jak bečka , přestala o sebe dbát.Tlustý ženský jsou ošklivý a výmluvy na hormony jsou kecy.Něco můžou se sebou dělat ! Každou normální ženskou s normálním mateřským pudem smrt dítěte ( i cizího ) sebere.I Řepková si to v nadaci zažila, i Svobodová nejen osobně, tak i Christová . Chápu, že je z toho rozhozená, ale svou váhu si ta bečka rozhodila sama.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.