"Za odstřelení uprchlíka dám 25 euro," zněl inzerát mladíka ze Slovenska. Už ho čapli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

"Za odstřelení uprchlíka dám 25 euro," zněl inzerát mladíka ze Slovenska. Už ho čapli!

Fotografie
Fotografie (internal)

Devatenáctiletému Davidovi z okresu Čadca hrozí až šest let vězení za to, že si na internetu podal inzerát vyzývající k likvidaci běženců!

"Jde o jednoduchou prácičku, vyčištění ubytovny, když tam budou ubytovaní imigranti. (Každý si domyslíte o jaký typ čištění jde.) Tak neváhejte a postřílejme pár parazitů a zachraňme si Slovensko," napsal David v inzerátu, přičemž nabízel za jednoho zastřeleného uprchlíka 25 euro. Ubytovna, ve které se měl masakr uskutečnit, se nachází v obci Gabčíkovo.

Přečtěte si
mandat
21. 8. 2015 • 07:58

V Nemecku se davaji utecencum z Afriky uplne nove domy,nemecke samozivitelky a bezdomovci nikoho nezajimaji.Organizuje se rychle ubytovani a politici se optimisticky domnivaji, ze budou utecenci pracovat.Ty se zatim rvou mezi sebou,mlati i policajty a nici jim auta a rvou jen, ze chteji penize a baraky a samozrejme si jeste chteji natahat sve rodiny a hned z milionu utecencu bude 5 milionu..Budou se jen mnozit,sirit islam a makat rozhodne nebudou.

-bello-
20. 8. 2015 • 20:37

rentierskej Když kouknu na zparchntělou Francii je mi jasný, že střelba bude . Do nás .

hejhej
20. 8. 2015 • 16:56

To nejsou uprchlíci. Je to orgazinovaná likvidace Evropy a EU a naše vláda jenom žvaní a vymýšlejí nesmysly, místo, aby je šupem vraceli zpátky. Muslimové mají násilnickou víru, kterou budou prosazovat i v Evropě. Už taky vyhrožovali, ale to EU a naše vláda nechce slyšet. Nedivím se, že lidé chtějí likvidaci násilníků - běženců. Naše, kteří vyhrožují chtějí zavírat, zrůdy maslimské chránit. Teď můžu čekat, že v demokratickém Česku, kde je svobodný projev a názor v ústavě, mě zablokují.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.