Krev na klice! Yvonne Přenosilová (68): Bojí se o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krev na klice! Yvonne Přenosilová (68): Bojí se o život!

Náhlovský s Přenosilovou, která na jeho písničky pařila jako o závod.
Náhlovský s Přenosilovou, která na jeho písničky pařila jako o závod. (pro Aha! – Jindřich Starý)

Zpěvačka Yvonne Přenosilvá byla štěstím bez sebe, když se jí podařilo odkoupit do osobního vlastnictví byt, ve které již léta bydlí. Ten si následně nechala zrekonstruovat a dokonce vybojovala stavbu výtahu. Vše vypadalo růžově, jenže teď obyvatele domu obchází strach!

Do jednoho z přízemních bytů se totiž nastěhovala firma, která ale podle všeho nic nevyrábí a prostory pouze využívá jako noclehárnu pro podivíny! „Jsou tu takové prapodivné živly. Je to docela nepříjemné, co se tady odehrává. Dějí se tu takové prazvláštní věci. Dole jsou najednou rozbité dveře, je tam krev na klice, máme vajgly v poštovní schránce a já mám najednou za dveřmi od bytu cizí boty,“ posteskla si zpěvačka magazínu Sedmička.

Přenosilová dokonce přiznala, že se poslední dobou opravdu bojí. V nejvyšším patře bydlí sama, a tak má strach z napadení nebo vykradení bytu. Kontrola z úřadů, která byla předem nahlášená, nic nenašla, protože se nájemníci pěkně oblékli a v prostorách prý bylo čisto. „Jen co kontrola odešla, tak se tam znovu potloukají ty divné existence a vše je při starém,“ uzavřela zkroušeně zpěvačka. Doufejme, že úřady nenechají situaci jen tak a nešťastným obyvatelům pomůžou!



Přečtěte si
hufnagll
21. 8. 2015 • 22:18

Co? vona že je zpěvačka,jo?a co nazpívala.Jednu písničku co pořád opakujou.Když se bojí tak ať se vrátí odkud přišla.

mandat
21. 8. 2015 • 14:30

Mozna tam prespavaji utecenci,co jdou dal do Nemecka. Nebo je tam party tech ruznych fetaku.Vzdyt muzou zavolat policii a udelat razii.Ale mezi nami, my se vsichn i bojime zase Prenosilove.Vypada vic nez priserne.

ivoadler
21. 8. 2015 • 11:17

Co si pravdoláskaři vybojovali, to mají. Už přestali juchat. My s nimi. Bohužel.

mixalca
21. 8. 2015 • 10:44

Písničky paní Přenosilové moc ráda poslouchám a přejí ji pohodu a spokojenost .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.