Kruté osmdesátiny »princezny Lady« Kyselkové: Bolestí už se ani nehýbá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kruté osmdesátiny »princezny Lady« Kyselkové: Bolestí už se ani nehýbá!

Marii Kyselkovou trápí velké bolesti.
Marii Kyselkovou trápí velké bolesti. (Foto Aha!: Martin Pekárek, ara )

I když by měla dnes slavit osmdesátku, důvodů moc nemá. Pro princeznu Ladu je každý pohyb utrpení. Marii Kyselkovou sužují tak nesnesitelné bolesti nohou, že už nemůže opustit svůj byt ani s holemi!

„Je to strašné. Nic, ani prášky proti bolesti nezabírají,“ svěřila smutně deníku Aha! herečka, která se objednala do Centra bolesti do pražské Ústřední vojenské nemocnice. „To je moje jediná naděje, ale pochybuji, že tam se mnou něco udělají. Vždyť už nezabírají ani kapačky,“ svěřuje Kyselková, která je stále v pořadníku.

Ještě před půl rokem jí stačilo, když se čas od času nechala hospitalizovat a ležela několik dnů na kapačkách. „Bolesti potom na nějaký čas opravdu ustaly, teď už ale ani toto nepomůže. Také jsem věřila lázním, to už je ale teď také nanic,“ komentuje smutně Princezna se zlatou hvězdou.

Herečka je prý ráda, když se dostane z postele na gauč k televizi. „S jídlem už jsem závislá na dcerách a na sousedovi Niederlemu, který se mnou v domě žije,“ říká Kyselková, která má v herci Ivo Niederlemu (85) velkou oporu. „Léta se kamarádíme, je to moc obětavý člověk,” říká herečka.

Operace nemožná
Bolesti nohou začaly Kyselkovou trápit pár let po operaci zad. „To mi tam dali několik šroubů. Ploténky ale po čase začaly sesedat, tlačí na nervy a vráží se to do nohou. Další operace už ale nepřipadá v úvahu,“ konstatuje odevzdaně herečka.



Přečtěte si
mandat
20. 8. 2015 • 16:37

Kyselkova si zdravi nikdy nevazila,kouri jak fabrika do ted.Moc duchodu nerms,kdyby pracovala a radne odvadela dane,tak ma nejaky normalni duchod,ale to umelci platili min. castlu za rok a zbytek prohyrili.I tak se dozila slusneho veku.

baronessa
20. 8. 2015 • 08:12

Lituju paní Kyselkovou, že ji stáří tak krutě dostihlo. Bolest člověka otravuje, omezuje a život přestává bavit. Dcera jistě pátrá po jiných možnostech, než jsou kapačky a prášky. Napadá mi léčivé konopí, pacienti, kteří ho léčebně kouří a užívají, si ústup bolestí chválí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.