Našli jsme rosničku Tinu Pletánkovou: Nový chlap! Který seděl v kriminále... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Našli jsme rosničku Tinu Pletánkovou: Nový chlap! Který seděl v kriminále...

Řanda se už pochlubil společným selfie i na sociální síti.
Řanda se už pochlubil společným selfie i na sociální síti. (Foto Aha!: Martin Hykl, Facebook Čestmíra Řandy, ara)

Láska kvete v každém věku. Důkazem toho jsou i Čestmír Řanda (56) a Tina Pletánková (45). Bývalá rosnička TV Prima působí jako křehká květinka, on je zařazený do škatulky drsňáka s komplikovanou minulostí. Ale jak se zdá, protiklady se báječně doplňují...

Zamilovanou dvojici deník Aha! přistihl v centru Prahy. „Vztah se dá nazvat jakákoliv jeho forma. Více se k tomu nechci vyjadřovat,“ řekla blondýnka. Jejich kamarád, který si nepřál být jmenován, byl ale mnohem sdílnější. „Chodí spolu asi měsíc a dokonale si po všech stránkách rozumí,“ prozradil.


A zatímco moderátorka o vztahu mlží, o Řandovi, který má kvůli bojům o syna s exmanželkou Reginou Řandovou (47) i zkušenost s vězením, nemá problém mluvit. „Seznámili jsme se na křtu knížky našeho společného kamaráda spisovatele Honzy Bauera před pár měsíci a musím říct, že Čestmír je ohromná studnice informací a je s ním velká zábava,“ svěřila se s tím, že jeho kriminální minulost hodila za hlavu. „Je radost s ním hovořit o čemkoliv a na mnoho věcí máme společné názory. Tak, jak jsem ho osobně poznala, můžu říct, že je to fér člověk, ať už se o něm říká cokoliv. Koneckonců nikdy jsem na zvěsti a pověsti nebrala zřetel, ať už se týkaly kohokoliv. Názor si dělám sama,“ dodala Tina, která moderuje pořad na nové televizi Mňam. Ani samotný Čestmír Řanda vztah nepotvrdil, ale jeho slova o ní mluví za vše. „Je to nejkrásnější rosnička všech dob,“ rozplýval se herec.



Přečtěte si
-bello-
17. 8. 2015 • 20:11

amp jestli byla Pletánková v partě ODS , která tolerovala, nebo se bála Nagyové, pak je přibližně stejný charakter jako ten její Řanda, co nechal ženskou samotnou živit jejich dítě .Nejen živit ! Parchant, co udělá dítě a za nějaký od toho odkráčí?Co takhle začít dítěti spořit a myslet na jeho budoucnost?

bb88
17. 8. 2015 • 17:19

Tínka chce Česťu, páč dobře *** a krásně voní.

tarka
17. 8. 2015 • 14:52

tak to si Pletánková výborně vybrala Čestmír Řanda mladší je prostě zgruntu nevinný, že...nevěřím, že byl zavřený jen za neplacení výživného, ale paní Pletánková je zřejmě zoufalá a kvůli chlapovi ochotná zavírat obě oči a nepoužívat mozek, jako spousta žen, které pak prožívají domácí násilí a strašně se diví, že ten její se tááák změnil...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.