Lovkyně lvů Fialová (27) se obula do běženců: Jsou to prý nebezpečné černé opice, pro Čechy už chystá střelecké kurzy! Za tohle je ale kriminál až na tři roky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lovkyně lvů Fialová (27) se obula do běženců: Jsou to prý nebezpečné černé opice, pro Čechy už chystá střelecké kurzy! Za tohle je ale kriminál až na tři roky!

Michaela s jednou z obětí, tentokrát lvem.
Michaela s jednou z obětí, tentokrát lvem. (Foto: Facebook)

Proslula jako krutá lovkyně všeho, co má čtyři nohy. A teď hlaveň své pušky pomyslně obrací rovnou do řad uprchlíků z Afriky! Tyhle hlášky mohou ovšem naši mladou drsňačku připravit o pár let na svobodě!

„By mě zajímalo, co se stane, když mě v noci napadne uprchlík nebo nějakej jinej hnědák s rozumem rovnajícím se zvířeti a já ho odprásknu? To jako budu ještě mít já problém za to, že se doma bráním? Vím, že třeba v Africe když bílá holka sundá nějakého z těchto "dobráků“, nic moc se neděje. Chci vidět, co se bude dít tady, ale jelikož tu moc holek a lidí všeobecně zbraň nenosí, protože by nestřelili ani zvířátko, asi se tu necháme od těch černejch opic pěkně… Mno nechci bejt sprostá," pustila si ústa na špacír podle Extra.cz na svém webovém profilu Michaela.

A ba co víc, pro české obyvatelstvo už plánuje střelecké kurzy, aby prý věděli, jak se před uprchlíky účinně bránit. Podobnými výlevy si tahle dívenka jistě udělá slušnou reklamu u primitivnější části národa, může jí to ale dost rychle i zlomit vaz. Existují totiž paragrafy trestající hanobení ras, etnických skupin nebo vyhrožování násilím skupinám obyvatel. A tady už se bavíme až o třech letech natvrdo!



Přečtěte si
baronessa
15. 8. 2015 • 04:53

Žádný strom neroste do nebe.

cotonice
15. 8. 2015 • 02:53

S uprchlíky má pravdu ,ale jinak je to spratek!!

amarize
14. 8. 2015 • 21:44

Tahle bestie uz má dávno sedet v kriminále.

amarize
14. 8. 2015 • 21:40

Jejich sousedi byli první, kterí proti návalu uprchlíku zavreli hranice, jejich muslimstí bratri !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.