Korec a Langmannová: Co spolu mají? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Korec a Langmannová: Co spolu mají?

Moderátor Vlasta Korec se v Jaroměři ochotně tulil k loňské České Miss Renatě Langmannové.
Moderátor Vlasta Korec se v Jaroměři ochotně tulil k loňské České Miss Renatě Langmannové. (Aha!: Dalibor Puchta)

JAROMĚŘ – Česká Miss 2006 Renata Langmannová (20) se ráda tulí! Přesvědčit se o tom mohl moderátor rádia Impuls a mluvčí jevanského muzea Karla Gotta Gottland Vlasta Korec (34).

Česká Miss 2006 Renata Langmannová (20) se ráda tulí! Přesvědčit se o tom mohl moderátor rádia Impuls a mluvčí jevanského muzea Karla Gotta Gottland Vlasta Korec (34). Páreček k pohledání spolu vytvořili během charitativní akce Večer pro dobrou věc organizátora Davida Novotného. Malý muž a velká žena budili mezi přítomnými velký rozruch!

Ve skutečnosti ale mezi vysokou půvabnou »misskou« a malým spolumoderátorem VyVolených není nic jiného než kamarádský vztah. Toho si ostatně mohli všimnout i zvídaví hosté, kteří přišli podpořit tuto maloměstskou charitativní akci.

Objevilo se tu mnoho soutěžících ze SuperStar v čele s Vlastou Horváthem, Vladimír Čech, vítězka České Miss Lucie Hadašová či doktor z »novácké« televizní Ordinace v růžové zahradě Josef Pejchal. Ten si na Večeru pro dobrou věc dokonce zapomněl diář a zjistil to až doma! Kamarádi mu proto museli po telefonu přečíst ze zapomenutého diáře termíny schůzek a natáčení seriálu na následující dny! Herečka a moderátorka Kateřina Hrachovcová-Herčíková zase dorazila jen na chvilku a hned už prchala domů za svým manželem. I bez ní ale večer po vystoupení zpěváků pokračoval velkolepým rautem, který končil až dlouho po půlnoci!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.