Pěvecká legenda v šoku: Málem se jí utopila dcera! Její přítel neměl štěstí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pěvecká legenda v šoku: Málem se jí utopila dcera! Její přítel neměl štěstí...

Tali a její přítel Ian
Tali a její přítel Ian (Foto: Profimedia.cz)

Zpěvačka Annie Lenox (60) prožila perné chvilky. Její dcera Tali (22) se málem utopila, po jejím příteli fotografu Ianu Jonesu se stále pátrá, ale jeho šance na přežití je minimální…

Zamilovaný pár se plavil na kajaku po řece Hudson. Podle svědků se jejich člun převrátil v 9:30, policie na místo dorazila o dvacet minut později. Tali Lennox-Fruchtmann měla štěstí, z vody ji vytáhla posádka lodi, která plula kolem. Nemusela být ani hospitalizována.

Jejího třiadvacetiletého přítele zatím nenašli. Vzhledem k tomu, že pár na sobě neměl plovací vesty, je šance na jeho záchranu rovna téměř nule. Na místě jsou silné říční proudy, které jeho tělo mohly odnést na kilometry daleko.

Událost vyšetřuje policie, protože mimo silných říčních proudů by v neštěstí mohl hrát roli i alkohol.

Tali se svou slavnou maminkou Annie Lennox

Přečtěte si
lena40
12. 8. 2015 • 12:11

Zpráva vydaná včera http://www.ihot.cz/celebrity/ostatni/13099 Přítele už našli mrtvého. Co by se Aha namáhalo ověřovat si zprávy. Šmuclerová jako ředitelka p*chá Haška a na práci nemá čas. Jinak by ty redaktory(nejspíš absolventy pomocných škol) musela vyházet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.