Česko v nebezpečí: S uprchlíky přichází smrtící epidemie! A my jsme sekli s očkováním, chybí i nové vakcíny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Česko v nebezpečí: S uprchlíky přichází smrtící epidemie! A my jsme sekli s očkováním, chybí i nové vakcíny!

Uprchlíků k nám směřují plné lodě!
Uprchlíků k nám směřují plné lodě! (Foto Aha!: Zbyněk Schnapka)

Že se na nás valí půlka Afriky už víme. Ohrožení země ovšem nespočívá jen ve vzpourách v uprchlických táborech, nýbrž i s chorobami u nás již dávno skoro vymýcenými!

A je to tady! Když před lety lékaři nadávali na skutečnost, že stát zrušil celoplošné očkování proti tubeře, nikdo je neposlouchal. Prý už je to choroba dávno vymýcená. Se zástupy běženců z Afriky se ovšem tohle nebezpečí stává hrozbou více než aktuální. Věc je o to závažnější, že odolnost TBC vůči antibiotikům stále roste a přes šedesát let nevznikla žádná nová vakcína! Jen pro připomenutí, bacil téhle nemoci se přenáší snadno jako rýma. A pokud se neléčí, rozežere vám plíce, načež se doslova utopíte ve vlastní krvi!

Přečtěte si
setroseuros
12. 8. 2015 • 19:20

Australie,Rusko si je na sve uzemi nepusti!!! Ale my v Europe sme otevreni vsem a vsemu!! A mame to tady! Nikdo nevi kolik jich je ve skrytu nemocnych a na co!! Leky pro nase lidi nejsou ale pro uprchliky se najdou. Ja chapu ze utikaji ze sve valkou a chudobou zasazene zeme jen nechapu, kde na tu cestu ty chudaci berou ? Pry je to az 1000e a pak plati nektery i tu kdyz chteji jit dal!! ?

-bello-
9. 8. 2015 • 23:22

newes začala bych s předskokany línými arogantními špindírami Francouzi a po nich ihned úkáčka + Slováky! Dostˇbylo " bratov"

tarrica
8. 8. 2015 • 17:29

Nepouštět,tady u nás jim zásadně nepomáhat ! Nechápu,když někde 5-7 let zuří válka-proč mají děcek jak myší ? A ohánět se tím,že je to jejich náboženství,kultura,které jim nedovolují omezení plození-tak ať trčí doma.Máme tady jinou kulturu a bohužel i některé jim podobné.Ale ty bychom zpacifikovali u těchto naplavenin to ale nepůjde.a upřímně říkám: neznám ve svém okolí nikoho,ani jednoho člověka,kdo by jim fandil a vítal je.Stydím se za naše vládnoucí ,hlavy,,že nerespektují názor většiny občanů.O co jste lepší než byla dřívější diktatura ? Ta by to nikdy nedovolila a třeba s pomocí síly by je zastavila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.