Jiří Pomeje (50)! Takový život si asi nepředstavoval! Z někdejšího lamače ženských srdcí je chůva a podržtaška... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří Pomeje (50)! Takový život si asi nepředstavoval! Z někdejšího lamače ženských srdcí je chůva a podržtaška...

Jirka Pomeje s dceru Aničkou
Jirka Pomeje s dceru Aničkou (Aha! - Martin Sekanina)

Kdysi patřil k největším hereckým fešákům se zástupy fanynek, dnes je z něho pouhé manželčino garde.

Po herci proslulém podmanivým hlasem, statnou figurou a dlouhou hřívou vlasů se doslova slehla zem. Na kolena ho dostal především dlouholetý boj s dluhy, které nasekal coby neúspěšný filmový producent, peklo si zažil i kvůli depresím. Jak tedy vypadá současný život bývalého seladona? Hodil se do klidu a zbytky svých sil upřel na rodinu. Hlavní housle podle všeho hraje jeho žena Andrea a Jirkovi to podle všeho ani nevadí. Zvláště po narození vytoužené dcerky Aničky je z herce doslova chůva na plný úvazek. Manželka je totiž dost pracovně vytížená jako dýdžej. A ne jinak tomu bude i o letošní dovolené našeho párečku v Chorvatsku. "Andrea tam bude vystupovat jako dýdžejka a já budu hlídat malou," komentoval své plány Pomeje v deníku Blesk.



Autor: 

Přečtěte si
mercure
1. 9. 2015 • 08:23

Jirka se konečně dočkal rodiny, a je určitě nesmírně šťastnej po boku dítěte. tak mu to bulváre nezáviď a Jirko, Ty si to užij..... žijeme totiž jen jednou

egyptanka
9. 8. 2015 • 10:44

No,každý nemusí být model,Jiří má charisma a určitě i dobré srdce. Spíš ho lituji že má štěstí na takové pipiny.

egyptanka
9. 8. 2015 • 10:37

Napsala jsem stejný názor aniž bych před tím diskuzi četla. Nechápu,proč manžela ponižuje,já bych tohle nikdy neřekla i kdyby to byla stokrát pravda. Cítila bych se ponížená hlavně já. Tyhle pindy si fakt mohla nechat. Nebo že by druhá Erbová?

egyptanka
9. 8. 2015 • 10:30

Podle mě mu to vyhovuje. Ta jeho manželka je také prudce inteligentní,když vytrubuje do světa soukromé věci jako že ho živí a v posteli nic moc. Je to kr..a.

lydyna
9. 8. 2015 • 00:08

Co je divné na tom, že je na mateřské on. V příbuzenstvu také máme muže na mateřské, jeho žena vydělává nodně a proč k vůli tomu, že chtějí děti by měla o toto lukrativní místo přijít. nechte je žít v klidu, hlavně, že je jejich dcerka spokojená.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.