Dva "primáčtí" kuchaři: Hruška versus Pohlreich! Setkání plné urážek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dva "primáčtí" kuchaři: Hruška versus Pohlreich! Setkání plné urážek!

Na první pohled bylo vidět, že z Hrušky a Pohlreicha kamarádi asi nikdy nebudou...
Na první pohled bylo vidět, že z Hrušky a Pohlreicha kamarádi asi nikdy nebudou... (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, FTV Prima)

Urážky a ponižování. To charakterizuje vztah šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha (58) a kuchtíka-amatéra Ládi Hrušky (37). Nemohli si přijít na jméno a teď kopou za tým Primy. A včera dokonce došlo k jejich setkání na akci televize, kde představovala své podzimní novinky.

Do hrnců si nevjeli, ale viditelně si od sebe drželi odstup. Dostat je na společnou fotografii byl nadlidský úkol. A drsný šéf si nebral servítky ani tentokrát... „Vařit podle Ládi Hrušky nepřichází v úvahu ani doma, protože domů si přece nepustím gastropunk,“ odpověděl na dotaz Aha! Pohlreich.Jeho rival byl zdrženlivější. „Zdeňka Pohlreicha si velmi vážím, dokonce podle něj vařím kuře na medu. Před kamerou se ale jeho recepty rozhodně neobjeví,“ neodpustil si Hruška rýpnutí.


Jejich válka se datuje od doby, kdy Hrušku na Nově proslavily kuřecí kůžičky a zároveň mu zajistily obřího kritika Pohlreicha. „To pro mě není kuchař, je to televizní klaun. Gastronomickej analfabet... nebo debil,“ nechal se slyšet šéfkuchař. Své tažení proti Hruškovi dotáhl do dokonalosti, když si ve svém pořadu Teď vaří šéf! nechal na záda namalovat přeškrtnutou hrušku. „Kdyby tam měl můj obličej, tak bych se hodně smál. Nad tou hruškou se jen pousměju – hruška je zdravé ovoce a má spoustu vitaminů,“ reagoval na Pohlreichův útok Láďa.

 



Autor:  dat,zej

Přečtěte si
6010
7. 8. 2015 • 17:56

Ach Bože, kdo může vůbec koukat na to hnusné individuum Pohlreicha.Ještě že jsou takoví kuchaři jaká Láďa Hruška, ten je kultivovaný, máme ho rádi.Plno jeho receptů se v naší rodině ujalo.Primo, děkujeme, rádi se na něho budeme dívat. Ještě jeden postřeh.Přesně určím, kdo má koho rád.Pohlreicha obdivují lidé, kteří jsou zakomplexovaní a těmi jeho trapnými a sprostými výroky si tu zakomplexovanost kompenzují.Na Hrušku koukají normální, slušní lidé.Mám to očíhnuté.Funguje to.

pravlast
7. 8. 2015 • 13:51

Rozumím že předkůžička urazila vepřové koleno na hlavě?

raduzkaxxx
7. 8. 2015 • 08:45

joudo - ty si taky můžeš své recepty a nápady vydat knižně , tak vo co go ? nevíte někdo kde věhlasný kuchař Pohlreich někdy vařil ? v které známé restauraci nebo hotelu

joudajoudovy
7. 8. 2015 • 08:16

dovolim si otazku: jak ma tv prima osetreny autorska prava? parazitujici hruska oslovuje cesky lid, aby mu zasilali repepty a napady, ktere, jak to je jeho zvykem, vyda knizne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.