Drsná pomsta vykázaného vdovce! Takhle Rychtář zrychtoval obývák v domě exmanželky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Drsná pomsta vykázaného vdovce! Takhle Rychtář zrychtoval obývák v domě exmanželky!

Josef Rychtář se hájí tím, že majetek byl jeho a může si s ním nakládat dle libosti.
Josef Rychtář se hájí tím, že majetek byl jeho a může si s ním nakládat dle libosti. (Foto Aha! – Dan Černovský, Pavel Machan)

Ani scenárista filmu Válka Rosseových by nedokázal vymyslet to, co Josef Rychtář (57). Poté, co ho exmanželka Darina Nová (57) nechala soudně vykázat z říčanské vily, vyhodil podle svých slov vybavení obýváku na skládku! Vzhledem k tomu, že se jednalo i o její majetek, Darina to považuje za krádež. Opět se do všeho vložila policie!

Jednalo se o dva obrazy, skříň, stolek, sedačku a plazmovou televizi v hodnotě skoro třicet tisíc korun. „Všechno jsem to vyhodil na skládku. Bylo to moje zařízení a chodil tam kocour, který tu místnost používal jako záchod. Když jsem zatarasil vstup, tak bylo zle a vedlo to až k zákazu vstupu do domu,“ vysvětlil vdovec po Ivetě Bartošové (†48) důvody svého řádění.

„Ten majetek byl společný a byla tam třeba i televize. Tak jsem zavolala policii, aby tuto krádež zadokumentovala,“ řekla deníku Aha! Darina s tím, že věci patří do společného jmění manželů. „Řekla jsem, že exmanžel prý věci z obýváku vyhodil na skládku, ale že pochybuji, že by tam odvezl i plazmovou širokoúhlou televizi! Tu má asi zamčenou v prostorách firmy,“ vypověděla exmanželka.

Ani přivolaní policisté to prý neměli s Rychtářem jednoduché. „Stále byl těsně za námi a vykřikoval sprosťárny jak na ně, tak na mě. Až ho policistka musela upozornit, že má se mnou zákaz kontaktu, který porušuje, a že se nemá ani přibližovat, což nerespektoval. Také před policisty vykřikoval, ať zůstanu v baráku, že jemu patří dvůr a přilehlý pozemek. Že tam nemám co lézt,“ popsala dramatické chvíle Nová, která žije ve vlastním domě ve strachu – a řešení je v nedohlednu.

 



Autor:  David Turek

Přečtěte si
-bello-
9. 8. 2015 • 23:39

kajman1 než by se "u vás " v Řecku sešli soudci k nějaké práci , porodil by Rychta mladý

-bello-
9. 8. 2015 • 23:35

kajman1 kajmane, když chceš psát roků , proč dáváš caps lock na velké písmeno?Nějak ti to neštymuje

-bello-
9. 8. 2015 • 23:33

Madame Datina je , koukám, estét. Takový nábytek bych vyházela taky včetně trapárny krbu a 2 druhů podlah co řvou .Dyť on jí prokázal službu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.