Smutný den pro Dádu Patrasovou (59): Pohřbila zachránkyni svého manželství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Smutný den pro Dádu Patrasovou (59): Pohřbila zachránkyni svého manželství!

Před obřadem i po něm herečka ustavičně plakala.
Před obřadem i po něm herečka ustavičně plakala. (Foto Aha! – D. Kundrát, M. Pátek, M. Hykl, P. Machan, ara)

Herečka dala v pražské čtvrti Vinoř sbohem milované tetě Anděle (†92). Posledního rozloučení se v horkém odpoledni zúčastnil také manžel Felix Slováček (72), se kterým herečka už několik týdnů řeší krizi.

„U lůžka své tety jsem se před několika dny rozhodla, že zkusím manželovi odpustit nevěru. Nechtěla jsem nechat padnout pětatřicet společně prožitých let,“ řekla už dříve deníku Aha! Patrasová. Její teta tedy byla de facto tou, která začala zachraňovat její manželství. Herečka za ní v posledních týdnech jezdila velmi často. „Její stav se bohužel zhoršoval, cítila jsem, že odchází,“ dodala se slzami v očích Dáda. Místo toho, aby byl zdrcené manželce na pohřbu oporou, držel si nevěrný Felix od ní odstup – jak je na fotografiích deníku Aha! velmi dobře vidět. Daleko více herečku podporovaly její děti Anička (19) a především Felix ml. (31). Mše v kostele Povýšení sv. Kříže trvala zhruba hodinu.


Felix Slováček si nedá pokoj!

Včera dopoledne, několik hodin před pohřbem tety své ženy, se znovu sešel s výtvarnicí Lucií Gelemovou (32), se kterou se přitom podle svých slov před několika dny rozešel. „Vezl jsem ji na starou Ruzyň kvůli plátnům. To je celé,“ okomentoval to Slováček.



Přečtěte si
panamira
5. 8. 2015 • 19:56

Autor článku je asi velký magor.

pelagie
5. 8. 2015 • 07:47

Ježiši Kriste , dejte s těmi obludami už pokoj, koho to zajímá, že ji někde v tramtárii zemřela teta ve 92 letech , to je nějaká zajímavost ????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.