Dětská hvězda z Rozmarýnů Pavlína Mourková (50): Ráda zapařím, ale o slávu nestojím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dětská hvězda z Rozmarýnů Pavlína Mourková (50): Ráda zapařím, ale o slávu nestojím!

Pavlína Mourková
Pavlína Mourková (Foto Aha! – Martin Pekárek a ara)

Některé slavné tváře nemají rády popularitu. Patří mezi ně Pavlína Mourková (50), která se proslavila rolí Růženky, jež si ve filmu Jak se točí Rozmarýny musela nechat oholit hlavu. Herečka si velmi střeží své soukromí, ale pro deník Aha! udělala výjimku.

„Nemám moc ráda velkou popularitu. Nechci říct, že by mě to ničilo, ale mám práci i bez toho, že bych byla vidět. Málokdy se bavím o svém soukromí. Jsem ráda, že to mám takhle oddělené,“ prozradila Mourková. Zrzavá herečka je maminkou desetiletého Adama a osmnáctiletého Matěje. „Rostou jako z vody, jsem za ně šťastná. Oba se dobře učí, tak jsem zvědavá, jakou profesi si vyberou,“ pochlubila se Pavlína, která v květnu oslavila padesáté narozeniny. „Ale vůbec se tak necítím, i když nechodím na veřejné večírky, tak v soukromí jsem pařmenka,“ dodala.

Jako mrcha mučila Brzobohatého

V poslední době se Pavlína Mourková objevila např. v seriálu České televize Život je ples, kde si zahrála s Radoslavem Brzobohatým (†79). „Radek byl skvělý kolega, ale zároveň i můj šéf v divadle. Když mi volali, abych vzala tuhle roli, kde ho budu mučit, neváhala jsem ani okamžik. Moc ráda na to vzpomínám, on byl opravdový profesionál. Ráda hraju mrchy. Nečekala jsem, že to bude naše poslední spolupráce. Hodně mě mrzelo, když zemřel, a často na něj vzpomínám,“ svěřila Aha! herečka.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.