Večer pro dobrou věc: Čech vyzval Korce na souboj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Večer pro dobrou věc: Čech vyzval Korce na souboj!

Bývalí televizní moderátoři Vladimír Čech a Vlasta Korec (vlevo) se pustili do souboje s velikonočními pomlázkami!
Bývalí televizní moderátoři Vladimír Čech a Vlasta Korec (vlevo) se pustili do souboje s velikonočními pomlázkami! (Aha!: Dalibor Puchta)

JAROMĚŘ – Josef Pejchal alias doktor Adam Suj z populárního seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě měl pěkný pech! Na charitativní akci Večer pro dobrou věc si totiž zapomněl v šatně zavazadla, ve kterých měl kromě svého náčiní na vystoupení i diář.

Josef Pejchal alias doktor Adam Suj z populárního seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě měl pěkný pech! Na charitativní akci Večer pro dobrou věc si totiž zapomněl v šatně zavazadla, ve kterých měl kromě svého náčiní na vystoupení i diář. Zjistil to ale až v Praze, která je od Jaroměře vzdálená 132 kilometrů! Bude tedy Pejchal do doby, než mu diář přivezou, chodit na natáčení Ordinace pozdě?

„Naštěstí mi pořadatel David Novotný, který moje věci našel, alespoň nadiktoval termíny schůzek a natáčení,“ utěšuje se Pejchal, který je bez diáře jako ryba bez vody. Na charitativní akci, kterou uváděla bývalá misska Renata Langmannová, nechyběla ani Míša Nosková se svým bývalým přítelem Honzou Křížem. „Chlapi se mají zkrátka mlátit,“ odvážně utnula svého exmilence, který si dobíral velikost jejího poprsí. A hned se všem pochlubila svými svaly. „Dělám teď kickbox, takže musím zvládnout sedmdesát kliků denně,“ svěřila se Nosková, která má svůj první zápas v ringu přesně za měsíc.

To bývalý televizní milionář Vladimír Čech si zápas odbyl hned. Na souboj velikonočními pomlázkami vyzval na místě moderátora Vlastu Korce. Šlo však o utkání pouze přátelské a pomlázkami oba předznamenali blížící se Velikonoce. Na akci přijel i účastník třetí řady SuperStar Robert Daniel, který jako jeden z mála spolupracuje s opravdovou hvězdou. „Zpívám s Karlem Gottem na jeho koncertech,“ pochlubil se Daniel. „Dokonce chystáme jeden společný projekt, který snad brzy najdete na pultech obchodů, ale víc vám neřeknu,“ smál se Daniel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.