Herec Igor Bareš (49): Po vyhazovu stěží vydělává na složenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herec Igor Bareš (49): Po vyhazovu stěží vydělává na složenky!

Igor Bareš
Igor Bareš (Aha! – Dalibor Puchta)

Nejdřív byl "odejit" z Národního divadla, teď má stěží na zaplacení nájmu a elektriky. Světlo na konci tunelu přesto existuje!

Tenhle představitel "záporňáků" nemá zrovna šťastné období. Po nástupu nového šéfa činohry končí v Národním divadle dokonce i s manželkou Antonií Talackovou, se kterou mají dvě malé děti. A i přesto, že má hodně příležitostí ještě v rozhlase, přesto to finnačně není ani trochu růžové! "Tohle mi vydělá akorát tak na složenky," láteřil herec na webu Revue.iDNES.cz. Naděje Barešově rodince nakonec ale svitla a to v podobě kontraktu s pražským Vinohradským divadlem. "Už od srpna nás bude platit Divadlo na Vinohradech, kde jsme dostali tříletou smlouvu," dodal Bareš.

 



Autor: 

Přečtěte si
eremita
22. 8. 2015 • 23:31

Soucítím s ním. Takový umělec a tak pronásledovaný osudem. Jen si nevybavuji role, ve kterých zazářil. Dobrý herec středních let by neláteřil, ale hrál. Chlap v padesáti by konal, když má tak malé děti. Ale vlastně, Bareš se snaží. Na 3 roky má na Vinohradech vystaráno, rozhlasový přivýdělek je myšárna. Je mi ho líto. Ubožáka...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.