Zpěvák Petr Bende (37) mazaně vyřešil manželskou krizi: Oběma to vyhovuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zpěvák Petr Bende (37) mazaně vyřešil manželskou krizi: Oběma to vyhovuje!

Petr Bende s manželkou Zuzanou.
Petr Bende s manželkou Zuzanou. (ara, Aha!)

Dlouhodobé spekulace o špatném stavu manželství zpěváka Petra Bendeho jsou potvrzeny.

Rozvod zatím neplánují, ale jako spokojené manželství jejich vztah nevypadá. „Rozvod se nekoná, ale pravda je taková, že s manželkou žijeme odděleně,“ prozradil zpěvák Blesku s tím, že tato situace jemu i manželce Zuzaně vyhovuje a co bude dál, ukáže až budoucnost.

Důvody toho, proč se jeho devítileté manželství ocitlo v krizi, Bende neprozradil. „Nejdůležitější v našem životě jsou děti, aby jim nic nechybělo a byly spokojené,“ dodal zpěvák, který má s manželkou dva syny Matyáše (7) a Maxe (4).



Autor:  mel

Přečtěte si
egyptanka
5. 8. 2015 • 09:01

Tak to jsme říkali od začátku,že tento vztah neklapne. Bende se snaží honit nějakou jakoby kariéru a na rodinu nemá čas. Proto mu odloučení vyhovuje. Zeptal se dětí jestli jim to také vyhovuje? Manželku nelituji,stará koza měla mít rozum,co si myslela?

defakto
4. 8. 2015 • 20:51

... zatím se nerozvádím , ale žijeme odděleně : to vyhovuje nejspíš jenom Bendemu , kdoví co by na to říkala jeho žena . ... není to tak dávno co měli svatbu , narodili se jim dvě děti a je konec . .... mně se ten Bende nikdy nelíbil !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.