Marcela Březinová 4 roky po sebevraždě manžela: Na místo, kde se oběsil, nikdy nepůjdu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Marcela Březinová 4 roky po sebevraždě manžela: Na místo, kde se oběsil, nikdy nepůjdu!

Marcela Březinová se Zdeňkem Švarcem
Marcela Březinová se Zdeňkem Švarcem (Foto Aha! – Martin Pekárek, Marek Pátek, David Kundrát, ara)

Ani po čtyřech letech od sebevraždy manžela Marcela Březinová (54) nenašla sílu jít do lesíka v pražském Suchdole, kde se režisér a otec jejích dvou dětí Zdeněk Švarc (†57) oběsil. „Myslím, že tam ani nikdy nepůjdu! S takovou věcí se člověk nevyrovná,“ řekla deníku Aha! zpěvačka.

„Vím, že to nikdy nepřebolí. Ale vrhla jsem se do práce a nějak to všechno otupělo, pomohl mi v tom hodně čas,“ prozradila Březinová s tím, že manželova sebevražda ji paradoxně i mnohé naučila. „Musela jsem zůstat silná kvůli našim dětem. Ne vždy to bylo jednoduché, a jednu chvíli jsem dokonce měla pocit, že to nezvládnu,“ svěřila smutně maminka dnes už dospělých dětí Honzy (23) a Vandy (20).


Zpěvačka se momentálně věnuje hlavně práci a má prý fantastický rok. „Je to skoro neuvěřitelné, ale letos jsem pětařicet let na scéně. A taky mi bude pětapadesát, takže to spojím a oslavím koncertem v listopadu. Toho smutného už bylo dost a věřím, že třeba ještě zažiju i lásku. Jen ji nehledám – bude si muset najít mě,“ řekla Aha! Březinová na koncertě Noc s hvězdami, který se konal na zámku Zahrádky na Českolipsku.

Životem ji provází smrt!

Nejen zpěvaččin manžel dobrovolně ukončil svůj život oběšením. Stejným způsobem zemřela před mnoha lety i její maminka. Pro Marcelu to je dodnes bolestné téma. „Já se s tím v podstatě nevyrovnám nikdy... To je takový zásah do psychiky, že se to dá pouze přežít,“ řekla už dříve Březinová.

 



Přečtěte si
pasadena
4. 8. 2015 • 08:32

To je přesně můj názor.Za ní se stydím jako žena..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.