Česká Miss Lucie Hadašová: CO SLOVO TO »PERLA« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Česká Miss Lucie Hadašová: CO SLOVO TO »PERLA«

Sex-appelu má Lucka na rozdávání, s ostatním už to tak slavné není.
Sex-appelu má Lucka na rozdávání, s ostatním už to tak slavné není. (Aha!: Marek Pátek, Dalibor Puchta, archiv)

Nová Česká Miss Lucie Hadašová (20) dobře ví, jak zaujmout, a to nejen zjevem. Mezi záplavou missek, kterými nás každý rok zásobují Michaela Maláčová a Miloslav Zapletal, září především díky odpovědím v rozhovorech pro nejrůznější média.

Člověk jen žasne, jaké nesmysly dokáže studentka aplikovaného práva vypustit ze svých rtíků. Lucka si prostě během velmi krátké doby vydobyla pověst naší nejhloupější miss všech dob. Těch NEJ má ale víc…

Nejmenší přehled

Nová Miss, která bude reprezentovat naši republiku ve světě, by měla mít alespoň všeobecný přehled. Jenže se zdá, že opak je pravdou. Na otázku, jak se jmenuje hlavní město Švédska, se zmohla jen na smích a nejapnou odpověď: „Hlavně, že se do Skandinávie chci podívat, a teď to nevím... A to jsem maturovala ze zeměpisu.“ Lucie o sobě prohlašuje, že na základní škole nikdy neměla trojku. Na střední škole jí prý v prvním roce nešlo jen psaní na stroji, ale jinak měla jedničky a dvojky. Proboha, za co je dostávala?

Nejrychlejší rozchod

Přítel Lucie, o čtyři roky starší Roman, je majitelem kamionové dopravy. Jako všechny missky, i Lucie tvrdila, že rozchod s Romanem nehrozí. Neuteklo ani několik týdnů a rozchod byl na světě. Zdroj blízký Lucii k tomu řekl: „Roman měl klasický syndrom všech milenců modelek, které se dostaly do středu pozornosti. Vadilo mu třeba, že Lucie nosí na přehlídkovém molu průsvitné šaty. Byl hodně naštvaný a vyčítal jí to. Lucie se rozhodla pro rozchod dřív, než jeho žárlivost přeroste v něco vážnějšího.“ Sama Hadašová to nejprve vehementně popírala, nakonec pod tlakem médií přiznala barvu.

Největší bláboly

Lucie zaujala svými odpověďmi ještě před finále České Miss, kdy fi nalistky dostaly IQ test deníku Aha! Lucie perlila. Na otázku, jaká řeka protéká Bečovem nad Teplou, suverénně odpověděla, že Bečva. Lucie, je to řeka Teplá!
I na soutěži Česká Miss vyklouzlo Lucii z úst hodně »perel«. Začala totiž zasvěceně vyprávět o tom, jak mají arabské ženy větší práva než české ženy, což je u studentky aplikovaného práva zarážející informace. Ono je to totiž obráceně. Lucie asi netuší, že v některých arabských zemích chodí ženy zahalené, nesmějí volit, chodit do zaměstnání a manžela musí na slovo poslouchat. Když se vše rozmázlo v médiích, Lucie se bránila slovy: „Byla jsem jen v Tunisu. Znovu chci zopakovat, že toto téma opravdu není mým zájmem. Tohle není mé téma k diskuzím.“ Tak proč o tom mluvila? Tím ale festival blábolů z úst dívky, která není přírodní blondýnkou, neskončil. Naopak! V jednom z rozhovorů po fi nále se jí totiž redaktor zeptal, kdo je současným ministrem spravedlnosti. A Lucčina odpověď? „Ježiš, to vůbec nevím. Ani nevím, jestli už vůbec máme schválenou vládu. Noviny vůbec nesleduju.“

Největší protekce

Okolo Lucčina vítězství kolují dohady. Zdroj z blízkého okolí soutěže Česká Miss totiž tvrdí, že šéfka soutěže Michaela Maláčová (35) jí celou dobu nadržovala. Údajně kvůli tomu, že pořadatelé Miss Universe si vyloženě přáli dlouhovlasou blondýnu.

Největší sebevědomí

Lucie sice vypadá jako křehká dívenka, nicméně při řízení auta jí sebevědomí nechybí. Má sice za sebou už jednu bouračku, když se jí nedařilo zaparkovat, ale na silnicích se cítí zřejmě jako pirátka. Prohlásila totiž: „Když třeba předjíždím nějakého mužského, vidím v jeho očích to hrozné pokoření. Předjela ho ženská! A hned mi to musí vrátit a přidá. To mě štve. To bych ho klidně vytáhla z auta a řekla mu, co si o něm myslím. Ale asi bych dopadla špatně. Maminka říká, že jednou narazím.“ Co dodat? Snad jen to, že maminka měla určitě pravdu.

Nejrychlejší skandál

Čerstvá Česká Miss není tak plachá stydlivka, jak se na první pohled tváří. Jen pár hodin po jejím zvolení se objevily na internetu fotografie, na nichž pózuje bez podprsenky a v dráždivě průhledných kalhotkách. Lucie se nicméně zastala Michaela Maláčová s tím, že fotky nejsou vůbec erotické. A tak zatímco si celý národ se zájmem studoval, jak vypadá přirození nové missky, vykřikovala Lucie, že jde o fotomontáž závistivých Čechů. Jaká je pravda? To ví opravdu jen blonďatá kráska.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.