Markéta Mayerová a Slávek Boura: Proč se dali znovu dohromady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Markéta Mayerová a Slávek Boura: Proč se dali znovu dohromady!

Markéta Mayerová a Slávek Boura
Markéta Mayerová a Slávek Boura (Foto Aha!: Ladislav Křivan)

Už po sedmnácté spolu moderovali charitativní akci Noc s hvězdami. Tentokrát se však sešli jako jedna velká rodina. Mimo dcery Agáty Markéta Mayerová (48) a Slávek Boura (51) také oba vyvedli své nové partnery.

A bylo to snad poprvé od rozvodu, kdy se ukázali v plném počtu na nějaké společenské akci. „Jsme jedna velká rodina, tatínek má partnerku a já zase partnera a jsem moc ráda, že spolu vycházíme,“ okomentovala Maeyrová současné vztahy v rodině pro deník Blesk s tím, že se Slávkem nebyly jejich vztahy vždy tak idylické, ale protože spolu mají dítě, musí se chovat rozumně.

„Dnes se tu takhle pohromadě potkáváme poprvé a je to hodně na pohodu a vše v klidu,“ naznačila moderátorka, že jejich vztahy nebyly vždy takhle v pohodě.



Přečtěte si
-bello-
3. 8. 2015 • 14:26

Článek je divně napsanej Boura je neskutečný blb a nechápu Mayerovou, proč se s ním musí stýkat.Dcera je velká a stýkat se může klidně sama. Násilí bych si já s tím blbem vůbec nedělala a nepředstírala , že je už vše OK, protože není. Prostě není a to jejich dívadlo nestojí za tu námahu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.