Válka českého showbyznysu: Naďa Urbánková se ozvala rozčílené zpěvačce Rezkové! Co jí řekla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Válka českého showbyznysu: Naďa Urbánková se ozvala rozčílené zpěvačce Rezkové! Co jí řekla?

Urbánková si s vdovou Rezkovou prý vše vyříkala.
Urbánková si s vdovou Rezkovou prý vše vyříkala. (Foto: Profimedia.cz, jiribrabec.com, ara)

První smírný krok ve válce českého showbyznysu! Zpěvačce Šárce Rezkové (46), kterou rozzuřilo uspořádání vzpomínkového večírku na jejího muže Jiřího Brabce (†63) ze strany Brabcovi bývalé ženy Evy (70), se ozvala Naďa Urbánková (76). Ta byla jednou z účastnic akce k nedožitým 75. narozeninám legendy country music a následně ji Šárka kvůli tomu nazvala sketou a podrazačkou.

„Naďa mi zavolala a zeptala se, co se děje! Řekla jsem jí, že jsem naštvaná, že tohle se prostě nedělá. Jsme kamarádky a vytočilo mě, že se vůbec nezajímala o tom, proč mě a syna Dominika paní Brabcová na akci nepozvala,“ řekla deníku Aha! Rezková. „Naďa mi tvrdila, že vůbec nevěděla, na jakou akci jde. Že jí to mrzí, že jsem naštvaná. Já jsem jí říkala, že mi nevadí, že na Jirku zavzpomínala, ale že mi vadí, že si tuhle akci uspořádala se Supraphonem jeho bývalá žena, se kterou si nasekal pořádné dluhy. A ona se teď na jeho nedožitých 75. narozeninách zviditelňuje,“ dodala.

Sama Urbánková telefonát s Rezkovou potvrdila. „Vše jsme si vyříkali. Hraju často Šárku ve svém rozhlasovém pořadu, proč bych proti ní měla něco mít?“ vysvětlila Aha! Urbánková. Nicméně válka mezi Rezkovou a bývalou rodinou jejího muže pokračuje. „Nenechám si to líbit, co začali předvádět. Hlavně kvůli malému Dominikovi, kterého s Jirkou mám a který za nic nemůže. Jemu tímhle ubližovat nebudou,“ sdělilia zpěvačka.



Přečtěte si
hejhej
2. 8. 2015 • 14:18

Vzpomínkový večer mohla zajistit Rezková. Nepodnikla nic a teď bude vyskakovat a napadat rodinu, kterou rozbila. Bývalá rodina o Rezkovou a jejího syna zřejmě nemá zájem, neměla by k ním vtírat.

pelagie
2. 8. 2015 • 08:22

A Vy to víte, že si dluhy přinesl z minulého manželství ????Já bych to netvrdila......

janapi
1. 8. 2015 • 23:34

Nějak jste se do toho zamotala:bývalá žena, bývalý manžel.....bývalá žena zorganizovala vzpomínkovou akci společně s dětmi ....ale proč by tam měla zvát ženu-která jí rozbila manželství a dětem sebrala tátu? Co bránilo p.Šárce podobnou akci uspořádat také společně se synem Dominikem?

mandat
1. 8. 2015 • 22:12

M;am take dojem, ze tam sedi parta Ukrajincu a vsechno si hazi do prekladace a ty paskvily nikdo nekontroluje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.