Sexbomba Belohorcová (39): Krvácela kvůli příteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sexbomba Belohorcová (39): Krvácela kvůli příteli!

Zuzana Belohorcová si nechala chirurgicky vylepšit své proporce.
Zuzana Belohorcová si nechala chirurgicky vylepšit své proporce. (Ringier Axel Springer Roman Souček / Paparazzi)

Zuzana Belohorcová musela pod kudlu. Nepřivedli ji sem žádné zdravotní potíže, ale touha po dokonalém těle. Chce prostě v plavkách na Floridě vypadat dobře…

Bývalá moderátorka žije na Floridě už pátým rokem. Její přírodní trojky zřejmě nejsou pro Ameriku dost dobré, protože se rozhodla k chirurgickému vylepšení. „Na Floridě jsem celoročně v plavkách, takže jsem si řekla, že když postava a poprsí může být lepší, tak proč ne,“ vysvětlila Blesku své důvody.

Její rozhodnutí nepřišlo ze dne na den. „Uvažovala jsem o tom už druhý rok,“ dodala Belohorcová s tím, že musela operaci odložit, protože po zákroku by neměla dva roky zvedat těžké věci, což musela, protože jejímu synovi Neviovi byl pouhý půl rok.

Pro zvětšení poprsí si vybrala jednu z předních českých klinik. Její manžel Vlasta Hájek je jejím rozhodnutím nadšen, plně ji podpořil a jistě se těší, až uvidí svou vylepšenou ženu v plavkách.



Přečtěte si
lydyna
1. 8. 2015 • 21:43

At si tu kozu necha nasit na celo, aby nebylo videt, ze ji to chmiru, kteremu rika vlasy roste od pulky hlavy.

auslak
31. 7. 2015 • 22:31

všichni tam dělají v realitce kde dělají prostředníka mezi pronajímateli bytů nebo dřevěných domů . . . tam si byt nebo dům málokdo koupí , . . . takže zase tak velký vývar to není

lalia
31. 7. 2015 • 22:06

Je to politování hodné,je to chudák.Stále se musí zviditelňovat,ale ,kdyby udělala nějaký hrdinský čin,nebo něco dokázala,tak to beru,ale toto je nula.

lalia
31. 7. 2015 • 22:03

Nízké pudy,co tím dokáže,to dokáže každý kdo má prachy.Malé sebevědomí,neumí se radovat ze skutečného života,dokazuje si jak krásné má tělo.Copak o tom je život?Odstěhovali se a stále se připomínají chlubením.Je to trapné.

ellenic
31. 7. 2015 • 20:50

anka Právě proto si to sebevědomí musí zvyšovat silikony. A ještě při tom nezapomíná informovat v ČR a na Slovensku jak žije v USA .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.